Hoppa över navigering

Raman-spektroskopi

Renishaw är ledande inom Raman-spektroskopi. Vi har ett team på över 100 forskare och ingenjörer som specialiserar sig på produktion av helt konfigurerbara Raman-system.

LiveTrack™: fokusspårningsteknologi

LiveTrack-fokusspårning, tillgängligt med inVia Qontor, gör det enkelt att studera prover med ojämna, böjda eller grova ytor. Fokus upprätthålls automatiskt i realtid under datainsamling och visning av vitljusvideo.

Läs mer om LiveTrack

Support, träning och mer information

Oavsett vilka dina Raman-analyskrav är finns Renishaws team av forskare och ingenjörer här för att ge dig expertrådgivning samt produkt-, teknisk- och applikationssupport.

Få den bästa Raman-spektroskopilösningen.

Våra system har den högsta nivån av flexibilitet och prestanda. Kunder i hela världen förlitar sig på dem för överlägsen information inom en mängd olika användningsområden och applikationer.

Renishaws Spectroscopy Products Division är en del av ett globalt företag, etablerat 1973, med en grund som bygger på överlägsen ingenjörskonst.

En god investering, byggd för att hålla.

Genom att välja Renishaws produkter kan du vara säker på att du har gjort en utmärkt investering. Ditt Raman-system är enkelt att använda och ger repeterbara, pålitliga data, även från utmanande prover. Och det håller.