Hoppa över navigering

Uppgradera ditt Raman-instrument

Varför uppgradera ditt instrument?

Den unika flexibiliteten hos Raman-system från Renishaw möjliggör uppgraderingar på fältet av många olika alternativ, egenskaper och tillbehör. Ditt system kan växa när dina behov ändras, vilket är en tillförlitlig lösning oavsett hur krävande eller varierande dina applikationer är.

Programvara

Renishaw utvecklar sin WiRE™-programvara kontinuerligt, och lägger till nya spännande funktioner som ger extra möjligheter. Uppgradera till den senaste versionen av WiRE och ge ditt Raman-system ännu mer kraft.

Skapa kemiska bilder

Det konfokala Raman-mikroskopet inVia stödjer många olika alternativ för att generera Raman-bilder. Lägg till den bästa metoden för dina prover för att tillhandahålla den spatiala information du vill ha.

Lasrar

Det konfokala Raman-mikroskopet inVia stödjer upp till tre flerlinjelasrar på den kinematiska standardsystembasplattan och har kapacitet för att lägga till fler. Se till att du har de lasrar som är bäst för dina applikationer.

High speed encoded stage

Det motoriserade HSES-steget, speciellt utvecklat för snabb StreamLine-mappning, ger mycket noggrann placering av prover. Nya accelerationsalgoritmer flyttar steget snabbt, noggrant och repeterbart över hela förflyttningsområdet.

Lägg till en HSES för snabbare analys och och noggrann placering av prover även de minsta storlekarna.

Filter

Renishaw optimerar sina standardfilter för mycket hög optisk effektivitet. Välj från vårt heltäckande utbud av filteralternativ om du behöver göra mer specialiserade analyser (som t.ex. mätning av lågt vågnummer, med våra Eclipse-filter). Du kan montera ytterligare filter utan att prestandan eller flexibiliteten påverkas.

Tillbehör

Vi har ett omfattande utbud av tillbehör, för att hjälpa dig med dina experiment.

Detta är bara några få av de uppgraderingar och tillbehör som finns tillgängliga. Berätta om dina specifika krav så kan vi ge dig råd om den bästa lösningen.