Hoppa över navigering

Karriärmöjligheter

Vår personal och produkter gör verklig skillnad för världen vi lever i.

Från tillverkning av jetmotorer och vindturbiner, till tandvård och hjärnkirurgi, löser vi svåra problem inom konstruktion och vetenskap.

Gör skillnad

Genom att arbeta för Renishaw gör du skillnad inom ett globalt företag som uppmuntrar innovation och personliga framsteg. hr.emea@renishaw.com och sweden@renishaw.com

Vänligen sänd er ansökan och CV på engelska.

Applications Engineer

Renishaw är en global grupp för mätteknik med hög precision och hälsovård.

Vi designar, utvecklar och levererar lösningar och system som ger oöverträffad precision, kontroll och tillförlitlighet.

Vi är också världsledande inom området additiv tillverkning (som också kallas 3D-utskrift i metall), där vi konstruerar och producerar industriella maskiner som ”skriver ut” detaljer från metallpulver. Från transport till jordbruk, elektronik till hälsovård omvandlar vår banbrytande teknologi, produkternas prestanda.

Renishaw-gruppen har i dag fler än 79 kontor i 37 länder, med över 4 400 anställda i hela världen. Över 2 500 personer är anställda i Storbritannien där vi utför det mesta av vår forskning, utveckling och tillverkning.

Renishaw AB söker en applikationsingenjör för arbete inom Norden med placering i Sverige.

Som applikationsingenjör hos Renishaw är din huvuduppgift att inom Sverige och övriga Norden arbeta med olika applikationer kopplade till integrerad mätning och automatisk processtyrning, samt erbjuda teknisk support och utbildning för våra kunder, främst inom verkstadsindustrin.

Applications Engineer

Vi hos Renishaw tror på en kultur med mångfald för att attrahera de bästa människorna, vara en del av de bästa miljöerna och anpassa oss efter våra varierande kunder. Vi erbjuder samma möjligheter för anställning till alla kvalificerade sökande utan hänsyn till etnicitet, hudfärg, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, erfarenheter, bakgrund, ålder, perspektiv och förmåga. Renishaw erbjuder lika anställningsmöjligheter och arbetar aktivt med att erbjuda lämpliga förutsättningar för kandidater med funktionshinder.