Hoppa över navigering

Beros går med i partnerprogrammet Renishaw Channel

november 2022

Renishaw, ett av världens ledande företag inom precisionsteknik och vetenskapteknologi, har utsett Beros Verktyg Sverige (Beros) – leverantör och tillverkare av skärande och hållande verktyg – till sitt partnerprogram Channel.

Partnerprogrammet mellan de två företagen innebär att Beros blir en premiumpartner och får på så sätt tillgång till Renishaws portfölj med verktygsmaskinprober och mätspetsar. Beros strävar efter att vara den kompletta verktygsleverantören och är en av de större aktörerna i Sverige. Företaget säljer, tillverkar och slipar skärande och hållande verktyg och har säljkontor på strategiska platser i både södra och norra Sverige. Deras erfarna tekniska säljare är specialister inom metallbearbetning och skärande verktyg. Med sin djupa produktkunskap och kompletta sortiment guidar de dig till rätt verktyg.

Renishaws partnerprogram Channel lanserades 2021 och har som syfte att kontinuerligt förbättra standarden hos den lokala kundtjänsten och produktsupporten i försäljningsregionen Europa, mellanöstern och Afrika (EMEA). Vi väljer noga ut parnerföretag utifrån deras branschspecifika erfarenhet och kompetens inom områdena spjutspetsmetrologi och tillverkning. Programmet utgörs av tre olika nivåer av kommersiellt partnerskap och en dedikerad partnerportal tillhandahåller ett komplett paket med de senaste resurserna inom teknik, marknadsföring och säljsupport.

Dennis Andersson ser fram emot samarbetet med Renishaw, då vi strävar efter att vara den kompletta verktygsleverantören. Vilket innebär för oss att vi ska hjälpa kunden med allt kunden behöver för en effektiv tillverkning allt från uppspänning, bearbetning och mätning. Där passar Renishaw väl in med sitt breda program för mätning både i och utanför maskinen.

För mer information besök www.renishaw.se

Downloads

Fler bilder, videor, personalinformation och information om Renishaw och dess produkter finns på vår Mediacentral.