Hoppa över navigering

CMM-prober, programvara och uppgraderingar

Precisionsgivare för snabb och noggrann inläsning av komponentmått och ytdata.

Mätning utan några kompromisser.

Hastighet, noggrannhet, flexibilitet.

Det världsledande utbudet av mätsystem för CMM.

I mer än 50 år har Renishaw levererat innovationer som har varit milstolpar inom metrologi för industrin. Från den ursprungliga beröringsproben och det motoriserade indexerande huvudet, repeterbar mätspetsväxling och modulära skanningssystem är Renishaws sensorer för koordinatmätmaskiner (CMM) en standard inom industrin.

Det 5-axliga mätproduktutbudet representerar den största förändringen i mätningkapacitet som någonsin introducerats och ger oöverträffad flexibilitet när det gäller hastighet och mätningar, och undviker samtidigt de kompromisser när det gäller hastighet mot noggrannhet som är en del av de konventionella teknikerna. Oavsett om det gäller REVO-skanning eller beröringsproben PH20 ökar Renishaws 5-axliga system mätningsgenomströmningen, minimerar ledtiderna och ger tillverkare en mer heltäckande bild av kvaliteten hos sina produkter.

REVO® – det 5-axliga rörelsemultisensorsystemet med obegränsad positionering

  • Till skillnad från konventionella CMM-system använder REVO-systemet synkroniserade rörelser och 5-axlig mätningsteknologi för att minimera de dynamiska effekterna av koordinatmätmaskinens rörelser vid extremt höga mäthastigheter. Detta uppnås genom att låta REVO-2-huvudet utföra den snabba rörelsen medan koordinatmätmaskinen rör sig långsamt och linjärt. Den avkännande proben bidrar ytterligare till systemets noggrannhet, flexibilitet och prestanda. Det löstagbara probsystemet har fem specialiserade sensorer inklusive skanning, ytfinhet och mätning med strukturerat ljus, som används med en växlare med låg kostnad vilket ger ökad flexibilitet och minskar kapitalutgifterna.

Släpp loss kraften hos din data med Renishaw Central

Renishaw Central: Dataplattformen för smart tillverkning kopplar ihop flera maskiner och enheter längs hela verkstadsgolvet.

Dra nytta av dina CMM-metrologidata med vår dataplattform för smart tillverkning, Renishaw Central. Upptäck hur vår kraftfulla plattform kan omvandla din tillverkningsverksamhet idag.