Hoppa över navigering

CMM-prober, programvara och uppgraderingar

Precisionsgivare för snabb och noggrann inläsning av komponentmått och ytdata.

Hastighet, noggrannhet, flexibilitet.

Det världsledande utbudet av mätsystem för CMM.

I mer än 40 år har Renishaw levererat innovationer som har varit milstolpar inom metrologi för industrin. Från den ursprungliga beröringsproben och det motoriserade indexerande huvudet, repeterbar mätspetsväxling och modulära skanningssystem är Renishaws sensorer för koordinatmätmaskiner (CMM) en standard inom industrin.

Det 5-axliga mätproduktutbudet representerar den största förändringen i mätningkapacitet som någonsin introducerats och ger oöverträffad flexibilitet när det gäller hastighet och mätningar, och undviker samtidigt de kompromisser när det gäller hastighet mot noggrannhet som är en del av de konventionella teknikerna. Oavsett om det gäller REVO-skanning eller beröringsproben PH20 ökar Renishaws 5-axliga system mätningsgenomströmningen, minimerar ledtiderna och ger tillverkare en mer heltäckande bild av kvaliteten hos sina produkter.

 

REVO® – det 5-axliga rörelsemultisensorsystemet med obegränsad positionering – en mätningsrevolution

  • Det 5-axliga mätsystemet REVO är en revolution inom kvalitetskontroll. Huvudets oändliga positionering och 5-axliga synkroniserade rörelse ger enkel tillgång till en mängd olika detaljmått, och oftast behövs endast en enda mätspets för att utföra uppgiften. Mer effektiva mätstrategier innebär oöverträffad tidsbesparing, och samma system kan utföra ytfinhetsmätningar på exakta platser utan att detaljen behöver flyttas och spännas fast igen, vilket är tidskrävande. Ett perfekt resultat garanteras!