Hoppa över navigering

Ett professionellt tillvägagångssätt minimerar risken

Renishaw anser att de kunder som uppgraderar sina koordinatmätmaskiner har rätt att förvänta sig samma professionella utförande och kvalitet som om de hade köpt en helt ny CMM. Vår eftermonteringstjänst har tagits fram för att leverera just detta.

Prestandagaranti

XL-80 och operatör Det första steget är en strikt maskinundersökning som är avsedd att utvärdera de mekaniska och elektriska komponenterna i varje CMM. Renishaws omfattande erfarenheter av CMM-maskiner oavsett märke ger ytterligare möjligheter att få höga systemprestanda. Du vet exakt vad du kommer att förvänta dig av din uppgraderade koordinatmätmaskin innan du gör något åtagande.

"Plug and play"-installation

Kablage för CMM-maskinens styrenhet Renishaw har byggt upp en omfattande kunskapsbas inom installationer av CMM-maskiner, och vi kan alltid erbjuda en ”plug and play”-lösning med vår UCC-universalstyrenhet för de flesta typer av CMM-maskiner.  Ett antal olika gränssnittspaneler för vanliga CMM-maskiner gör att den befintliga kabeln kan anslutas direkt till ett UCC-styrskåp vilket sparar in många timmars kabeldragning.

Certifierad kalibrering

Skärmbild av maskinkalibrering med UCCAssist Renishaw är UKAS-certifierat till ISO 17025 vilket gör att kunderna kan ha förtroende för noggrannheten i den uppgraderade maskinen. Alla uppgraderade maskiner tas i drift med ett UKAS-kalibreringscertifikat som uppfyller ISO 10360-2.

UKAS ackreditering

Släpp loss den dolda potentialen i era CMM

Läs en rapport som beskriver möjligheterna att förbättra mätningskapaciteten och prestandan hos befintliga CMM genom eftermontering av toppmodern programvara, styrenhet och sensorer.

  • Vitbok:  Släpp loss den dolda potentialen i era koordinatmätmaskiner (CMM)

    Mätning är avgörande för alla tillverkningsföretag, och ger nödvändig information för att styra alla processer och verifiera produkter. Men äldre koordinatmätmaskiner (CMM) kan lätt bli flaskhalsar om företaget inte håller jämna steg med de växlande behoven inom mättekniken. Framsteg i sensorteknik, mätprogram och styrteknik ger nu möjlighet att förvandla befintliga CMM så att de kan ge högre noggrannhet, snabbare mätningar, högre automationsgrad och nya funktioner, samtidigt som du kan dra full nytta av CAD-driven programmering. I dagens ekonomiska klimat är en uppgradering en klok åtgärd både ekonomiskt och ekologiskt.

Tillgänglig från Renishaw och våra certifierade eftermonterare

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.

Produktinformation