Hoppa över navigering

Företagets målsättning

Vårt mål är att designa, utveckla och leverera lösningar och system som ger oöverträffad precision, kontroll och tillförlitlighet i applikationer för mätteknik med hög precision och hälsovård.

Genom att följa vårt mål kan vi fortsätta att vara världsledande inom precisionsteknologi: en outtröttlig innovatör, en pålitlig samarbetspartner, en inspirerade arbetsgivare och ett ansvarsfullt företag.

På Renishaw har vi spenderat nästan 50 år på att omvandla teknologin. Vår unika blandning av banbrytande forskning och produktinnovation hjälper kunderna att flytta fram gränsen för vad som är möjligt. Från transport till jordbruk, elektronik till hälsovård omvandlar vår banbrytande teknologi produkternas prestanda och påverkar miljarder liv i hela världen.

Vi samarbetar nära med våra kunder för att lösa komplexa utmaningar och förbättra produkter och processer. Vårt nytänkande och våra tillverkningskunskaper hjälper kunderna att bli mer innovativa, förbättra kvaliteten, öka produktionen och förbättra effektiviteten.

Vi stödjer detta med långsiktiga investeringar i människor, innovation och infrastruktur. Detta skapar en kraftfull pipeline av mätteknologi och tillverkningsmetoder som för utvecklingen av olika produkter framåt och löser verkliga problem.

Vi når framgång med vårt samarbetande team på fler än 4 400 personer. De kommer med nya idéer, osviklig noggrannhet och ett fokus på kvalitet i alla delar av sitt arbete. Strävandet efter innovation och engagemanget för ständiga förbättringar ligger bakom den drivkraft, beslutsamhet och energi som innebär att vi fortsätter framåt, varje dag.