Hoppa över navigering

Företagsbiografier

Text godkänd för att användas av mediaorganisationer.

150 ord

Om Renishaw

Renishaw är ett av världensledande företag för konstruktions- och vetenskapsteknologi, med expertis inom precisionsmätning och hälsovård. Företaget tillhandahåller produkter och tjänster som används inom så olika användningsområden som tillverkning av jetmotorer och vindkraftverk, tandvård och hjärnkirurgi. Vi är också världsledande inom området additiv tillverkning (som också kallas 3D-utskrift), där de konstruerar och tillverkar industriella maskiner som ”skriver ut” detaljer från metallpulver.

Renishaw-gruppen har just nu 77 kontor i 36 länder, med fler än 5 000 anställda, av vilka fler än 2 500 personer är anställda i Storbritannien. Det mesta av företagets F&U och tillverkning utförs i Storbritannien, och för året som avslutades i juni 2021 nådde Renishaw en försäljning på 565,6 miljoner GBP, av vilket 95 % var export. Företagets största marknader är Kina, USA, Japan och Tyskland.

100 ord

Om Renishaw

Renishaw är ett av världensledande företag för konstruktions- och vetenskapsteknologi, med expertis inom precisionsmätning och hälsovård. Företaget tillhandahåller produkter och tjänster som används inom så olika användningsområden som tillverkning av jetmotorer och vindkraftverk, till 3D-utskrift, tandvård och hjärnkirurgi.

Renishaw-gruppen har just nu 77 kontor i 36 länder, med fler än 5 000 anställda, av vilka fler än 2 500 personer är anställda i Storbritannien. För året som avslutades i juni 2021 nådde Renishaw en försäljning på 565,6 miljoner GBP, av vilket 95 % var export. Företagets största marknader är Kina, USA, Japan och Tyskland.

50 ord

Om Renishaw

Renishaw är ett av världensledande företag för konstruktions- och vetenskapsteknologi, med expertis inom precisionsmätning och hälsovård. Företaget har fler än 5 000 anställda i hela världen och tillhandahåller produkter som används inom så olika användningsområden som tillverkning av jetmotorer och vindkraftverk, till 3D-utskrift, tandvård och hjärnkirurgi.

Användarvillkor

Du har gått in på Renishaws ”Mediacentral”, där du hittar redan godkända bilder och text om Renishaws verksamhet, produkter och personal (”bilderna”). Renishaw äger upphovsrätten till alla bilder som finns i denna Mediacentral. De utfärdar en icke-exklusiv, royaltyfri licens till tredje part att använda bilderna för icke-kommersiella syften i upp till 1 år efter nedladdningen från denna webbplats, och endast i enlighet med användarvillkoren.

Genom att ladda ner och/eller använda någon av dessa bilder accepterar du att följa dessa Användarvillkor.