Hoppa över navigering

Fron-Tech ApS blir en officiell Renishaw Channel-partner

juni 2023

Renishaw, ett av världens ledande företag inom precisionsteknik och vetenskapsteknologi, har utsett Fron-Tech ApS — en distributör av Renishaw-produkter, Montech-komponenter inom automation och Montratec-transportsystem för intern logistik inom produktion — till sitt officiella Channel partnerprogram.

Partnerskapprogrammet mellan de två företagen innebär att Fron-Tech blir en premiumpartner, och får på så sätt tillgång till Renishaws portfölj med verktygsmaskiner, kalibrerings- och pulsgivarprodukter. Företaget är verksamt i Brønshøj, Danmark och har mer än 20 års erfarenhet av att leverera innovativa produkter av högsta kvalitet. Att säkerställa kundsupport är Fron-Techs högsta prioritet.

Partnerprogrammet Channel som lanserades 2021, har som syfte att kontinuerligt förbättra standarden hos den lokala kundtjänsten och produktsupporten i Renishaws internationella försäljningsregion. Vi väljer noga ut partnerföretag utifrån deras branschspecifika erfarenhet och kompetens inom områdena spjutspetsmetrologi och tillverkning.

-”Att arbeta med Renishaw och deras innovativa produkter låter Fron-Tech hjälpa danska företag att uppnå produktion av hög kvalitet från deras maskiner varje dag”, säger Jens Bech Jensen, VD och ägare på Fron-Tech.

För mer information, besök www.renishaw.se

Downloads

Fler bilder, videor, personalinformation och information om Renishaw och dess produkter finns på vår Mediacentral.