Hoppa över navigering

GoProbe för Primo™

Vad är GoProbe för Primo?

Renishaws GoProbe för Primo är ett förenklat ”allt‑i‑ett”-programvarupaket som har utvecklats för att användas med Primo-systemet.

GoProbe för Primo stödjer detaljinställning, verktygsinställning och kalibreringscykler. Alla cykler använder en enda rad med kod för att göra programvaran enkel att lära sig och använda i den dagliga verksamheten.

Vad är GoProbe-träningspaketet?

GoProbe-träningspaketet innehåller allt du behöver för att enkelt lära dig och använda alla GoProbes detaljinställnings-, verktygsinställnings- och kalibreringscykler.

Paketet innehåller:

GoProbe fickguide: en broschyr i pocketstorlek som leder dig genom probningens fem steg. Perfekt för grundläggande träning och i den dagliga verksamheten.

GoProbe snabbreferensverktyg: ett enkelt referensverktyg för enkelradskommandon, perfekt när du fått mer erfarenhet av hur man använder GoProbe-cykler.

GoProbe-appen: en interaktiv fickguide-app för din smartphone. Välj bara detaljens egenskaper och variabler för att skapa ett enkelradskommando.

E-learningkurs: en PC-baserad träningskurs för självstudier som innehåller övningar för att ge trygghet att använda GoProbe-cykler.

GoProbe-träningsdel: en del som innehåller många av de egenskaper som är vanliga vid automatiserad inställning. Den används för övningarna i e-learningkursen.

GoProbe programmeringshandbok: en handbok med information om de mer avancerade funktionerna hos GoProbe-cyklerna.