Hoppa över navigering

Support för FixtureBuilder-programvaran

Vår 3D-modelleringsprogramvara används för att skapa fixtureringsinställningar. Lär dig snabbt och enkelt att använda FixtureBuilder steg för steg med våra instruktionsvideor och support.

FixtureBuilder gratis testversion

Renishaw erbjuder för närvarande sina kunder att prova FixtureBuilder-programvaran. Denna innovativa programvara har skapats för att strömlinjeforma processen med att konstruera och bygga fixturer.

För att omfattas av detta erbjudande måste kunden ha beställt metrologibord, fixtureringspaket B och C eller beställt över ett visst orderbelopp. För att kontrollera om du omfattas av detta, kontakta din lokala försäljningsrepresentant.

På så sätt kan kunderna uppleva hur bekvämt och effektivt FixtureBuilder är och ger dem även möjlighet att förbättra sina metrologiprocesser och öka produktiviteten.

Nedladdning av programvara

Med en 12-månaders prenumeration eller en 30-dagars testperiod, börja med att ladda ned FixtureBuilder.

Få åtkomst till ett stort antal funktioner som utformats för att förenkla ditt arbetsflöde och spara tid.

Ladda ned och installera FixtureBuilder snabbt och enkelt.

Ladda ned och aktivera FixtureBuilder

FixtureBuilder 8.1 grafiska ikoner

1. Ta emot din prenumeration

2. Installera FixtureBuilder 8.1

3. Ange din aktiveringskod

4. Börja fixturera dina arbetsstycken

Hur du installerar FixtureBuilder

Se på vår instruktionsvideo nedan för att lära dig hur du installerar programvaran.

FixtureBuilder utbildning

Hitta vår serie med instruktionsvideor nedan, för en handledning steg-för-steg av en av våra fixturexperter. Instruktionsvideorna förklarar de viktigaste och lättanvända funktionerna.

Kom ihåg att våra modulära och anpassade fixturer kan förbättra kapaciteten, repeterbarheten, samt detaljstyra kontrollprocessen genom snabb och repeterbar inställning av fixturer. Renishaws fixturer kan erbjuda en komplett lösning för dina fixtureringsbehov.

Ytterligare utbildning och support

Vill du få mer information om FixtureBuilder? Vårt team med fixturexperter finns här för att ge dig utbildning och support. Kontakta oss bara så bokar vi en tid för att hjälpa dig.

Kontakta oss

Frågor och svar

Kan du överföra licenser mellan datorer?

Säkerställ först att du är online för att överföra licensen mellan datorer. Kör licensverktyget på den gamla datorn. Välj ta bort licenser, klicka på nästa, svara ja på frågorna (och spara filen). Sedan kör du licensverktyget på den nya datorn. Välj aktivera en programvarulicens. Ange ditt serienummer och koden för att aktivera licensen.

Hur kan jag få en CAD-modell av ett arbetsstycke?

1) Öppna FixtureBuilder

2) Dra och släpp korrekt produkt i FixtureBuilder-fönstret

3) Klicka på exportera detalj

4) Välj det önskade formatet, döp om filen och klicka på spara.

Kan jag skapa en anpassad komponent?

Du behöver ytterligare åtkomst och utbildning. Kontakta oss via mejl på FixtureBuildersupport@renishaw.com så hjälper vi dig vidare.

Vad är ”stort monteringsläge”?

Stort monteringsläge är ett läge med endast visning (ingen redigering av formen), som är lättare och snabbare för att visa stora filer/enheter. Som standard kan en sats med 5000 komponenter stängas av eller redigeras i alternativmenyn.

Ytterligare resurser

Kontakta vårt försäljningsteam idag

Kontakta ditt lokala kontor för att få mer information och prata med någon av våra experter.