Hoppa över navigering

Hur Primo™-systemet fungerar

"Pay-as-you-go" prober för verktygsmaskiner med Primo Credit Tokens

Probsystemet Primo använder en unik "pay-as-you-go"-modell. Istället för ett långtidskontrakt eller åtagande köper och aktiverar du en 6-månaders kredittoken som möjliggör obegränsad användning av Primo-systemet under denna tidsperiod.

När krediten tar slut kan du helt enkelt köpa ännu en kredittoken för att förlänga användningen av systemet under ytterligare sex månader. Ny kredit kan när som helst tillföras och läggs till den återstående krediten. Detta innovativa sätt att tillhandahålla probteknologi för verktygsmaskiner ger användaren en mängd fördelar:

  • Prisvärd initial investering
  • Snabb återbetalning
  • Skydd mot oavsiktliga skador med Primo Total Protect

Primo-systemet gör probningskapacitet med hög prestanda prisvärd, även för billigare maskiner.

Ta reda på mer om Primo Credit Token.

GoProbe-programvara och GoProbe-träningspaket för enkel använding

Vi har också sett till att Primo-systemet är enkelt att använda för kunder som använder prober för första gången. Varje Primo-system innehåller unik GoProbe-programvara; en enkel "allt-i-ett"-probningslösning för detaljinställning och verktygsinställning med enkelradskommandon. GoProbe-träningspaketet är ett heltäckande paket för självstudier som hjälper dig att programmera en mängd olika operationer med GoProbe-programvara, såsom:

  • Se till att systemet är redo att användas
  • Inställning av detaljer
  • Inställning av verktyg
  • Mätning och inspektion av komponentegenskaper

Olika träningsverktyg och moduler vägleder dig genom allt du behöver veta för att få ut det mesta möjliga av ditt Primo-system.

En GoProbe-app finns också tillgänglig för din smartphone. Använd den interaktiva appen och välj bara detaljens egenskaper och nödvändiga variabler för att skapa ditt enkelradskommando.

Ta reda på mer om GoProbe.

Primo Total Protect för säkerhets skull

Primo Total Protect (PTP) gäller under giltighetstiden för en 6-månaders kredittoken efter att denna token registrerats på Renishaws webbplats, och skyddar mot oavsiktliga produktskador. Om någon del av hårdvaran i systemet skadas byter Renishaw ut den direkt, utan kostnad. Primo Total Protect är ännu en innovation från Renishaw som ger dig trygghet och låter dig koncentrera dig på att styra din process och kostnaderna.

Ta reda på mer om Primo Total Protect.