Hoppa över navigering

IVM Industriverktyg & Maskiner AB går med i partnerprogrammet Renishaw Channel

10 Maj 2022

Leverantören av skärverktyg och industritillbehör blir premiumpartner för Sverige

Renishaw, ett av världens ledande företag inom precisionsteknik och Vetenskapsteknologi, har utsett IVM Industriverktyg & Maskiner AB - den svenska leverantören av skärverktyg och industritillbehör från Östergötland till sitt partnerprogram Channel.

Partnerskapprogrammet mellan de två företagen innebär att IVM Industriverktyg & Maskiner AB blir en premiumpartner, och får på så sätt tillgång till Renishaws portfölj med verktygsmaskinprober, CMM, mätspetsar- och fixturprodukter. Detta företag hjälper leverantörer och slutanvändare i hela Sverige i olika marknadsbranscher inklusive skärverktyg, industrileverantörer och arbetsplatsutrustning

Renishaws partnerprogram Channel som lanserades 2021, har som syfte att kontinuerligt förbättra standarden hos den lokala kundtjänsten och produktsupporten i försäljningsregionen Europa, mellanöstern och Afrika (EMEA). Vi väljer noga ut partnerföretag utifrån deras branschspecifika erfarenhet och kompetens inom områdena spjutspetsmetrologi och tillverkning.

Detta program utgörs av tre olika nivåer av kommersiellt partnerskap och en dedikerad partnerportal tillhandahåller ett komplett paket med de senaste resurserna inom teknik, marknadsföring och säljsupport.

Vi på IVM Industriverktyg & Maskiner AB är stolta över att som första företag i Sverige skrivit på ett partnerskap med ytterligare en marknadsledande leverantör – Renishaw.

De kompletterar vårt redan pågående partnerskap med Sandvik Coromant och Mitutoyo.

För mer information, besök www.renishaw.se

Nedladdningar

Fler bilder, videor, personalinformation och information om Renishaw och dess produkter finns på vår Mediacentral.