Hoppa över navigering

Kundanpassade mätspetsar

När vårt omfattande standardsortiment inte innehåller det du söker kan kundanpassade mätspetsar utvecklas av Renishaws egna konstruktionsavdelning.

Den optimala mätlösningen

I många tillämpningar ligger lösningen i valet av mätspets. Tillgång till arbetsstyckenas egenskaper, kontrolltider och probprestanda kan påverkas genom valet av mätspets.

Alla dessa aspekter vägs in vid konstruktion av en kundanpassad mätspets, så att lösningen bygger på idealiska material och konstruktioner för att optimera probprestandan i det aktuella systemet.

Renishaw har levererat över 10 000 olika kundanpassade mätspetsar för applikationer med probmätning över hela världen så det kan tänkas att lösningen för dina särskilda mätspetsbehov redan finns framtagen.

Med vår expertis kan vi utveckla en produkt som uppfyller kundernas behov när det gäller noggrannhet, inspektion av mått, leverans och kostnad. Alla dessa aspekter vägs in vid konstruktion av en kundanpassad mätspets, varvid man säkerställer att lösningen använder det idealiska valet av kula och skaft, och optimerar probprestandan för just ditt användningsområde.
  • Kundanpassad vingmätspets Kundanpassad vingmätspets
  • Kundanpassad avkortad mätspets Kundanpassad avkortad mätspets
  • Kundanpassad böjd mätspets Kundanpassad böjd mätspets
  • Kundanpassad skivmätspets Kundanpassad skivmätspets

Begär en egen kundanpassad mätspets

Ladda ned och fyll i Formulär för specialmätspetsar. Skicka formuläret till ditt lokala försäljningskontor.

Total produktservice

Om du inte hittar det du söker i vår omfattande katalog så kan Renishaws egen personal dela med sig av sin stora erfarenhet och sakkunskap beträffande konstruktion och tillverkning av kundanpassade produkter som passar nästan alla krav.

Kostnader och leveranstider minskar eftersom standarddetaljer används där så är möjligt.

Bilder på kundanpassade mätspetsar

Användbara länkar

Välj en mätspets ur vårt omfattande sortiment av standardlösningar