Hoppa över navigering

LP2 modulärt probsystem

För kontroll av arbetsstycken och inställning av jobb på alla storlekar av svarvar, fleroperationsmaskiner och CNC-slipmaskiner.

Kompakta prober med hög prestanda lämpliga för kontroll- och inställningsapplikationer.

LP2 och LP2H

LP2 är standardutförandet, medan LP2H har högre fjäderkraft, vilket möjliggör användning av längre mätspetsar och ger högre motståndskraft mot maskinvibrationer. DD-varianter av båda proberna finns tillgängliga med dubbel membrantätning för användning i tuffa miljöer med kylmedel med stora mängder partiklar.

Alla varianter är lämpliga för användning med de modulära optiska överföringssystemen OMP40M och OMP60M, radioöverföringssystemen RMP40M och RMP60M, och induktiva överföringsmoduler. De kan också kabelanslutas för inspektionsapplikationer på slipmaskiner.

Egenskaper och fördelar

  • Beprövad kinematisk konstruktion.
  • Störningstålig kabelansluten kommunikation.
  • Miniatyrutförande.
  • Ökat miljöskydd.
  • 1 μm till 2 μm 2σ repeterbarhet (beroende på proben).

Gamla maskiner har fått ett förlängt liv eftersom de nu försetts med intelligens via proben och därför kan reagera på problem när de uppkommer. Nya maskiner kommer inte in genom dörren nu utan prober. Hittils, när det gäller värde för pengarna, är de utan tvekan den bästa utrustningen vi har i kamaxellinjen.

Nissan

LP2 under användning

Relevanta videor

Mer information

Litteratur för LP2-användare

Renishaw-fördelen

På Renishaw har vi ett gott anseende när det gäller att erbjuda support till våra kunder genom ett nätverk av fler än 70 service- och supportkontor i hela världen.

Få teknisk support, träning och rådgivning, eller köp reservdelar och tillbehör från vår välförsedda webshop.

LP2-bilder

Gränssnitt

Kompatibla gränssnitt/överföringsenheter – HSI.