Hoppa över navigering

Mätspetsar för Zeissprober

Renishaw har utökat sin omfattande mätspetskatalog genom att lansera en serie med precisionsmätspetsar, adaptrar och tillbehör för provhuvuden från Zeiss.

Utökat produktsortiment

Renishaw, som sedan tidigare tillhandahåller probsystem för vissa av Zeiss koordinatmätmaskiner, utökar serien så att alla användare av alla Zeiss-maskiner ska kunna dra nytta av den höga precision som förknippas med samtliga Renishaws mätspetsar. Serien är kompatibel med Zeiss analoga probsystem utan probbyte, mäthuvuden med probväxlare och dynamiska probhuvuden.

Tillbehör

Förutom de hundratals tillgängliga mätspetsarna från Zeiss levererar Renishaw också många olika tillbehör för Zeiss-probhuvuden. Detta inkluderar mätspetshållare och förlängningar, kulleder, kuber, adaptrar och många olika andra verktyg och tillbehör.

Zeiss Vast XXT adapterplattor och mätspetsar

Vi kan med glädje presentera lanseringen av mätspetsar och adapterplattor till skanningsgivaren Zeiss Vast XXT. Adapterplattorna TL1, TL2 och TL3 finns tillgängliga med ett stort urval av M3-mätspetsar som är specialkonstruerade för dessa plattor.

Hitta rätt Zeiss-produkter

Med ett utbud som innehåller många raka mätspetsar med olika material och gängstorlekar, och en enorm serie med stjärnor, skivor och mätspetsar med andra former finns det gott om alternativ för att passa för dina behov.

Se Zeiss-mätspetsar för ytterligare information och för att se hela produktsortimentet.

Nedladdningar

Bilder på Zeiss-applikationer