Hoppa över navigering

Metallpulverförsörjning

Renishaw erbjuder ett heltäckande utbud av metallpulver för användning med sina additiva tillverkningssystem för metall.

Renishaws högkvalitativa metallpulver

För optimal prestanda hos Renishaws avancerade additiva system för metall rekommenderar Renishaw att vårt utbud av metallpulver, som utforskats och testats omfattande, används.

Alla metallpulver har testats för att säkerställa hög kvalitet för pålitliga och konsekventa systemparametrar. Renishaw utvecklar också parametrar för nya metallegeringspulver och är medlem av forumet ASTM International (tidigare känt som American Society for Testing and Materials) som utvecklar standarder för metallpulver för användning i additiv tillverkning.

Renishaw levererar en mängd olika metallpulver för additiv tillverkning:
  • Titan, Ti6Al4V
  • Aluminium, AlSi10Mg-legering
  • Kobolt-krom, CoCr
  • Rostfritt stål, 316L
  • Nickellegeringar

Forskning och utveckling av material

Renishaw har ett kontinuerligt pågående forsknings- och utvecklingsprogram med stora resurser, avsett att hitta nya klasser av material som kan användas i nyckelområden inom industrin, och bidrar till Accelerated Metallurgy-projektet.

Företaget är också en del av forumet ASTM International (tidigare känt som American Society for Testing and Materials) som arbetar mot standardisering och specificering av pulver, specifikt för användning i additiva tillverkningsapplikationer.