Hoppa över navigering

MG Verktyg går med i partnerprogrammet Renishaw Channel

10 Maj 2022

Leverantören av skärverktyg blir premiumpartner för Sverige

Renishaw, ett av världens ledande företag inom precisionsteknik och Vetenskapsteknologi, har utsett MG Verktyg - den svenska leverantören av skärverktyg från Göteborg, till sitt partnerprogram Channel.

Partnerskapprogrammet mellan de två företagen innebär att MG Verktyg blir en premiumpartner, och får på så sätt tillgång till Renishaws portfölj med verktygsmaskinprober och mätspetsar. Detta företag hjälper leverantörer och slutanvändare i hela Sverige i olika marknadsbranscher inklusive skärverktyg, slipverktyg och mätare.

Renishaws partnerprogram Channel som lanserades 2021, har som syfte att kontinuerligt förbättra standarden hos den lokala kundtjänsten och produktsupporten i försäljningsregionen Europa, mellanöstern och Afrika (EMEA). Vi väljer noga ut partnerföretag utifrån deras branschspecifika erfarenhet och kompetens inom områdena spjutspetsmetrologi och tillverkning.

Detta program utgörs av tre olika nivåer av kommersiellt partnerskap och en dedikerad partnerportal tillhandahåller ett komplett paket med de senaste resurserna inom teknik, marknadsföring och säljsupport.

Mattias Gustavsson, VD på MG Verktyg AB sade, ”MG Verktyg AB grundades 1997 och än idag håller vi en hög nivå och ett brett utbud av kvalitetsverktyg och tillbehör från flera verktygsleverantörer i Sverige, Europa och USA. Vi bredde ut våra vingar 2019 när vi förvärvade Maxtool AB och kunde nå ut med vårt stora engagemang för verkstadsindustrins framtid på öst- samt västkusten. Vi brinner för svensk verkstadsindustri. Från att vara ett starkt företag ökar vi nu styrkan ytterligare genom att bli en Premium Partner med Renishaw och utöka med deras produktsortiment och expertis och vi ser fram emot ett produktivt och framgångsrikt partnerskap.”

För mer information, besök www.renishaw.se

Nedladdningar

Fler bilder, videor, personalinformation och information om Renishaw och dess produkter finns på vår Mediacentral.