Hoppa över navigering

MODUS™ reporter

Standard MODUS Reporter tillhadahåller traditionella rapporter, medan det fristående MODUS CHART-programmet levererar bildbaserade inspektionsrapporter helt i färg med hjälp av CAD-modeller eller annan representation av komponenten. Inspektionsresultaten kan också presenteras i en mängd andra format för vidare analys.

MODUS™ Reporter egenskaper

Klar, tydlig grafisk rapportering

Med helt konfigurerbara rubriker, etiketter, text och bilder.

Inspektion av flera detaljer

En enda rapport kan ge en fullständig historik för en serie komponenter, inklusive resultattabeller och statistik.

Skapa rapporter snabbt

Nya rapporter kan snabbt skapas från grunden eller baserat på en existerande layout, med guider som hjälper till med sidlayouten.

Flexibelt utbyte av inspektionsdata

Resultatdata kan presenteras för användning med tredjepartsprogram i många olika format såsom Excel (CSV), ASCII-text, DMIS, internetanpassad XML eller direkt till Microsoft® SQL-databasen.

Statistisk analys

Användare av det ledande Q-DAS SPC-paketet har full support med ett enkelt, konfigurerbart operatörsgränssnitt från vilket studier av typ 1 och 2 kan köras.

MODUS™ CHART

Ett fristående program för MODUS-metrologiprogramvara med förbättrad grafisk rapportering. MODUS CHART visar grafisk information på detaljens verkliga plats med hjälp av QIF XML-filer och detalj-CAD-modeller.