Hoppa över navigering

Nyheter om positionspulsgivare

Nyheter från Renishaw om de senaste pulsgivarprodukterna, fallstudier och tekniska artiklar, som gör det möjligt för konstruktörer att integrera pulsgivare av många olika slag i rörelsestyrningssystem

De senaste artiklarna

 • Renishaw-pulsgivare under 3DHISTECH-mikroskopet

  Pathological tissue sample on slide 3DHISTECH är beläget i Budapest i Ungern och designar och tillverkar en av världens snabbaste och mest högpresterande autonoma panorama digitala bildskannrar – P1000. P1000 är ett mikroskop med mycket noggrann skanningsteknik som större patologilaboratorier kan använda för att ta bilder av medicinska prover med extremt hög upplösning och vid obemannat arbete i upp till 2 dagar.

 • En ny innovativ pulsgivarskala öppnar för nya möjligheter

  RKLC close-up Den globala metrologispecialisten Renishaw har lanserat en ny substratanpassad pulsgivarskala som anpassar sig till det underliggande substratets temperaturegenskaper. RKLC-pulsgivarskalan är en robust, 6 mm bred tejp i rostfritt stål med en tjocklek på endast 0,15 mm. Skalan är kompatibel med Renishaws serier med inkrementella pulsgivare VIONiC™, TONiC™ och QUANTiC™.

 • PAL Robotics integrerar magnetiska pulsgivare i robotar för att nå balans

  REEM-C with AksIM and Orbis rotary encoders integrated into the elbow and wrist joints Tänk dig en värld där robotföljeslagare ökar din produktivitet på jobbet, bär dina väskor på flygplatsen och till och med ger hemhjälp till äldre personer. PAL Robotics konstruerar och utvecklar mycket avancerade humanoider och servicerobotar för många olika användningsområden. Läs mer om hur Renishaw’s magnetiska pulsgivare ger PAL Robotics tvåbenta robot REEM-C förmågan att gå som en människa.

 • LinACE™ absolut linjär axelpulsgivare InAxis™

  LinACE absolute shaft encoder LinACE är en robust och absolut linjär pulsgivare som har tagits fram för att integreras i hydrauliska, pneumatiska och elektromekaniska manöverdon som ett återkoppling av positionering eller hastighet. Systemet har en noggrannhet på ±5 µm och användare kan uppnå fullständigt sluten styrning, vilket markant förbättrar säkerheten och prestandan. LinACE är ett helt nytt förhållningssätt till linjär positionsåterkoppling som har skapats och tillverkas av Renishaws delägda företag RLS.

 • RESOLUTE™ linjär och roterande (vinkel-) pulsgivare med genuina absolutvärden och Siemens DRIVE-CLiQ gränssnitt

  DRIVE-CLiQ logo Siemens DRIVE-CLiQ är ett innovativt och kraftfullt kommunikationsgränssnitt som kopplar samman pulsgivarsystem och direkta mätsystem med drivkomponenter av typ SINUMERIK och SINAMICS. Med RESOLUT optisk pulsgivare med genuina absolutvärden och DRIVE-CLiQ-gränssnitt kan maskintillverkare nå högre prestanda och större tillförlitlighet.

Alla artiklar