Hoppa över navigering

OEM Raman-produkter

Renishaw tillverkar OEM-Ramanprodukter (original equipment manufacturer), förutom system för slutanvändare.

Vi kan ge råd till OEM-utrustningstillverkare och distributörer om hur man integrerar produkter och lägger till Raman-analyskapacitet för att lösa dina kunders problem.

Renishaw välkomnar förfrågningar från alla företag som behöver en OEM-lösning för ett speciellt applikationsområde, eller från instrumentföretag med nya kanalmöjligheter.

Kontakta oss

Exempel på OEM-lösning: RA800-serien av Raman-bänksystem

RA800 är en flexibel högpresterande instrumentplattform. Renishaw kan konfigurera den för att ge anpassade lösningar för kemisk analys och materialanalys inom många olika applikationsområden.

SA1000 OEM-Ramansystem

Enkel användning

Enkelhet och enkel användning gör RA800-serien idealiskt lämplig för rutinanvändning i laboratorier och i, och i närheten av, produktionslinjer. Specifikt konstruerad för användare som inte har erfarenhet av Raman-spektroskopi eller liknande tekniker.
SA1000_OEM_Raman_System

Specialanpassade utföranden

Renishaw kan konfigurera Ramananalyserare RA800 i många olika varianter, vilka skiljer sig åt när det gäller excitationsvåglängd, spektraltäckning, provhantering och programvara. Detta ger ett system som är optimerat för dina kunders behov.
Raman-bild av biokemiskt material

Analysera prover

Den snabba insamlingen av Raman-bilder och spektra, tillsammans med automatiserad databearbetning och analys, garanterar att användarna får resultat snabbt Du kan identifiera okända, kvantifiera blandningsfraktioner och fastställa partikelstorlek.

Vill du veta mer?

Din lokala representant besvarar gärna dina frågor.
Fyll i ett formulär eller skicka ett e-postmeddelande för mer information.

Kontakta oss

Få våra senaste uppdateringar

Håll dig uppdaterad och få senaste nytt, webbkonferenser, applikationsmeddelanden och produktlanseringar direkt i din inkorg.

Prenumerera