Hoppa över navigering

PH20 5-axlig touch-trigger-system

Förvandla din CMM-prestanda med 5-axlig kontaktprobmätning.

Använd huvudet! Det är oändligt mycket bättre

PH20 femaxlig rörelse

Till skillnad från konventionella beröringskänsliga mätmetoder som förlitar sig på att öka hastigheten hos CMM-maskinens tre axlar i syfte att snabba upp mätningen använder PH20 huvudets rörelsesystem från det flerfaldigt prisbelönta REVO-systemet för att minimera de dynamiska felen i CMM-maskinen vid högre mäthastigheter.

PH20 arbetar med en unik teknik av mäthuvudrörelser som gör det möjligt att ta mätpunkter genom att endast röra huvudet, i stället för hela CMM-maskinsstrukturen. Punkter kan tas snabbare, och med bättre noggrannhet och repeterbarhet.

Den femaxliga rörelsen eliminerar dessutom tiden som åtgår för huvudets indexering. Sammantaget ger dessa hastighetsökningar i regel en trefaldig förbättring i genomströmningen jämfört med konventionella system.

Enkel åtkomst till funktionerna i valfri vinkel

Snabbare kalibrering

PH20-axelområde

Den unika funktionen för ”beräknad kalibrering” som har utvecklats för PH20 styr huvudets orientering och probposition i en och samma operation, vilket möjliggör efterföljande mätningar vid valfri huvudvinkel. Ytterligare moduler behöver bara några träffar på kalibreringskulan innan de kan användas (förbättrad metrologiprestanda finns tillgänglig vid behov genom att kalibrera probspetsen med orienteringen för det mått som ska mätas).

Dessa kraftiga tidsbesparingar ackumuleras när kalibreringsprocessen upprepas regelbundet i syfte att uppfylla kvalitetsrutiner eller vid omstart efter en probkrasch.

Integrerad TP20-prob med industristandard

TCR20- och TP20-moduler

Användare av probhuvudet PH20 har omedelbart tillgång till en serie beprövade TP20-probmoduler, med ett stort urval triggningskrafter, riktningsavkänning och förlängningar som passar tillämpningskraven. De avtagbara modulerna ger kollisionsskydd och kan bytas automatiskt med växlingsracket TCR20.

PH20 under användning

  • Rapid touch-trigger measurement, infinite positioning and 5-axis technology

  • PH20 v PH10 with feature count demonstrating 3x greater measurement speed of 5-axis movement

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.

Produktinformation

Du kanske också är intresserad av...

Du tittar nu på PH20. Du kanske också är intresserad av att titta på hur vi eftermonterar PH20 på befintliga CMM