Hoppa över navigering

Produkter och programvara för industriell automation

Upptäck hur Renishaws utbud av produkter och programvara för industriell automation gör det möjligt att ta tillvara robotens fulla potential.

Renishaw i robotindustrin

Vi skapade RCS-produktserien för att göra installationen mer repeterbar, enklare, snabbare och spårbar. Denna serie baseras på etablerad och tillförlitlig Renishaw-teknologi.

Denna serie har konstruerats för marknaden med industriautomation. Den erbjuder två alternativ: bärbara verktygspaket-produkter och permanent installerade under-process-produkter. Dessa produkter gör det lättare att konfigurera roboten, utföra hälsokontroller och återställa robotapplikationer.

Arbete med vår robotprogramvara, RCS Software Suite, och dra nytta av att RCS-produktserien stödjer ett stort antal robottillverkare.

Vilken produkt passar bäst för dina behov inom industriell automation?

Verktygspaket-produkter

Produkter på fältet som används för ett antal moment på många olika arbetsplatser

Renishaw RCS L-90 ballbar


RCS L-90

Förbättra robotsystemets noggrannhet och öka driftsättningshastigheten

En enkel ballbarsats används för att förbättra robotens noggrannhet, öka driftsättningshastigheten och övervaka robotens hälsa med några enkla rutiner. Arbetar koordinerat med robotprogramvaran RCS Software Suite, för att intuitivt vägleda användaren genom ett antal tester.

Läs mer om RCS L-90

Renishaw RCS T-90 avancerat ballbarsystem


RCS T-90

Identifiera grundorsaken till dåliga robotprestanda

En trefotskonfiguration med tre ballbarer. Du köper systemet som en tilläggssats till RCS L-90-satsen. Utför omfattande steg-för-steg tester. Registrera kritisk diagnostisk information med RCS Software Suite.

Läs mer om RCS T-90

Under-process-produkter

Renishaw RMP40 radioprob, verktygsinställare, RMI-QE-mottagare och LP2 trådbunden prob för industriell automationsprobning under drift


RCS P-serien

Minimera antalet ingrepp och tillämpa mätteknik på din industriella automation

RCS-under-process-produkter är lösningen för att installera Renishaw-teknologi permanent i en automationscell. Utforska vårt utbud och hur dessa produkter kan integrera sömlöst för att bilda en metrologislinga i en cell.

Upptäck RCS P-serien

Vad är industriell automation?

Industriell automation spelar en allt större roll inom många olika sektorer. Robotteknik, styrsystem och flexibla linjer används för att automatisera tillverkningsprocesser. Dessa kompletterar mänskliga ingrepp, förbättrar driftseffektiviteten samt ökar produktiviteten. Samverkan mellan olika typer av teknik, t.ex. sensorer, styrenheten, robotteknik och programvara, gör det möjligt att övervaka och styra industriella processer.

Målet med industriell automation är att minimera antalet fel, öka produktionshastigheten, reducera kostnaderna och öka säkerheten. Detta uppnås genom att göra det möjligt för maskiner och system att arbeta autonomt med minimala mänskliga åtgärder. Exempel på användningsområden med industriell automation inkluderar monteringslinjer, materialhantering, tillverkningsprocesser och kvalitetskontroll.

A_robot-mounted_gripper_picking_up_Renishaw_encoder_housings_within_an_industrial_automation_cell

RCS Software Suite

Kör konfigurations- och diagnostester snabbt och enkelt med den användarvänliga programvaran.

Utför konfigurations- och diagnostester med en vägledd programvaruprocess

RCS-hårdvaruprodukter stöds av RCS Software Suite. Detta paket innehåller tester specifika för RCS L-90, RCS T-90 och RCS P-serien.

Det finns en kostnadsfri version av programvara för industriell automation. Den stöder konfiguration av robotsystem och utformning av tester. Det finns ett antal prenumerationstjänster tillgängliga för att utföra tester med hjälp av RCS-produkter.

Ladda ned RCS Software Suite
Skrivbordsövervakningen visar konsfigurationsstegen av verktygsramen på en industriell automationscell med hjälp av RCS Software Suite
Orange partikelvåggrafik

Support för produkter och programvara för industriell automation

Du hittar dokumentation och instruktionsvideor för RCS-produkter på vår dedikerade supportsida.

Få support för RCS-produkter

 

Kontakta vårt försäljningsteam idag

Fyll i formuläret nedan för att få mer information och prata med någon av våra experter.