Hoppa över navigering

Programvara

Equator™-mätningsprogramvara för användaren i verkstaden, programmeringsteknikern och automatiseringsintegreraren.

Enkel användning, enkel programmering

Equator-system finns tillgängliga med två programvarunivåer, en programmerbar version för produktionstekniker för att skapa program, och ett billigare verkstadssystem där dessa program kan köras men som förhindrar att användarna kan utföra ändringar.

Användare på verkstadsgolvet väljer och kör program med den användarvänliga Renishaw Organiser-programvaran, som ingår i alla Equator-system. Equator-system har olika rapporteringsalternativ, inklusive ett enkelt ok/ej ok, en mer detaljerad vy i Process Monitor, eller automatisk datainsamling för att uppdatera offsets för verktygsmaskiner. Automatiserade celler kan enkelt konfigureras med automatiseringsprogramvaran EZ-IO.

Licensiering

Licensen för en Equator-styrenhet kontrolleras med donglar, som gör det möjligt att uppgradera ett system för verkstadsgolvet till ett programmerbart system. Detta ger flexibilitet för produktionstekniker som behöver aktivera den fullständiga programmeringskapaciteten på verkstadsgolvet, men även behöver behålla kontrollen över den dagliga verksamheten.