Hoppa över navigering

Equator™-mätprogramvara

Equator™-mätningsprogramvara för användaren i verkstaden, programmeringsteknikern och automatiseringsintegreraren. Nu även kompatibel med leverantörer av externa programmeringsprogram.

Enkel användning, enkel programmering

Equator-systemen finns med två MODUS™ -programnivåer – dels en programmerbar version där programmerare kan skapa MODUS-program, och dels en billigare produktionsversion där MODUS-programmen kan köras men användarna inte kan utföra några ändringar. Nu finns Equator-mätsystemen även tillgängliga med flera programmeringsalternativ som tillhandahålls av externa leverantörer.

När användare på verkstadsgolvet använder MODUS Equator-system, kan de välja och köra program med den användarvänliga Renishaw Organiser-programvaran, som ingår i alla Equator-system. MODUS Equator-system har olika rapporteringsalternativ, inklusive ett enkelt ok/ej ok, en mer detaljerad vy i Process Monitor, eller automatisk datainsamling för att uppdatera offsets för verktygsmaskiner. Automatiserade celler med MODUS Equator-system kan enkelt konfigureras med automatiseringsprogramvaran EZ-IO.

Licensiering

Licensen för en MODUS Equator-styrenhet kontrolleras med donglar, som gör det möjligt att uppgradera ett system för verkstadsgolvet till ett programmerbart system. Detta ger flexibilitet för produktionstekniker som behöver aktivera den fullständiga programmeringskapaciteten på verkstadsgolvet, men även behöver behålla kontrollen över den dagliga verksamheten.