Hoppa över navigering

QuickLoad™ rail system

Öka genomströmningen, spara tid och förbättra noggrannheten med Renishaws QuickLoad™system.

Vi introducerar QuickLoad rail system

Med inspiration från vår QuickLoad corner (QLC)-serie för visuella system har Renishaw utvecklat QuickLoad rail system för användning med CMM-applikationer. QuickLoad rail system ger ökad hastighet och flexibilitet, medan repeterbarhet och reproducerbarhet bibehålls när basplattor ställs på och placeras på en CMM. QuickLoad rail system maximerar din möjlighet att inspektera och släppa detaljer snabbt.

Snabb, effektiv och noggrann

QuickLoad rail system är snabbt, enkelt och repeterbart, och möjliggör att användaren kan ställa upp detaljer för inspektion på flera plattor och effektivt ladda dem på skenan för att maximera genomströmningen. Tack vare användarvänligheten behövs ingen extra träning, så du kan komma igång utan att din inspektionsprocess drabbas av störningar.

De specialdesignade QuickLoad-basplattorna placeras på QuickLoad-skenan, på någon av sidorna, med snabbkopplingsmagneter och placeringsstift. Denna design säkerställer att plattorna placeras och fästs för att ge maximal genomströmning och oöverträffad repeterbarhet.

Flexibel och ändå robust

QuickLoad rail mångsidiga system ger flexibilitet när du ställer upp dina detaljer för mätning, och skapar en robust lösning för att hålla arbetsstycken.

Skenans design maximerar den tillgängliga mätvolymen på din CMM. Skenan kan placeras och fästas vid graniten på din CMM till vänster, i mitten, till höger eller på en befintlig modulär basplatta. Detta möjliggör att flera plattor och konfigurationer används, som nyttjar en eller båda sidorna på QuickLoad-skenan.

Ledande kvalitet

När de används med Renishaws omfattande utbud av uppmärkta modulära fixturkomponenter och mjukvaran FixtureBuilder ser de alfanumeriska plattorna till att användaren ställer upp detaljerna på samma sätt varje gång.

QuickLoad rail system använder Renishaws branschledande Nituff® hårdanodiserade QuickLoad-basplattor av aluminium som finns tillgängliga med gängstorlek M6, och med M4, M8 och 1/4-20 tillgängliga på begäran. Olika paketalternativ finns tillgängliga med möjlighet att kombinera flera plattstorlekar och konfigurationer som en verkligt flexibel lösning.

 

De följande stegen

Besök Renishaws webbutik eller kontakta ditt lokala Renishaw-säljteam för att beställa ditt QuickLoad rail-system och förbättra din inspektions effektivitet.

Nedladdningar

Bilder på QuickLoad™ rail application gallery