Hoppa över navigering

Radioöverföringsprob RMP60

För inspektion av arbetsstycken och inställning av jobb på multifunktionsmaskiner, fleroperationsmaskiner och fleroperationsmaskiner med travers.

Flexibel probningslösning.

Överlägsen kommunikationskapacitet.

Enastående prestanda för färre kassationer och högre vinster.

Kompakt spindelprob med radiosignalöverföring

RMP60 är en kompakt spindelprob med radiosignalöverföring som tillhandahåller automatisk detaljinställning och mätning i processen på fleroperationsmaskiner, inklusive 5-axliga maskiner.

Renishaws traditionella kinematiska probmekanism med motstånd i RMP60, tillsammans med ett unikt och säkert frekvenshoppande överföringsprotokoll, gör den idealisk för den moderna verkstaden där tuffa förhållanden innebär att det inte alltid är möjligt att hålla en siktlinje mellan proben och gränssnittet.

Egenskaper och fördelar

  • Beprövad kinematisk konstruktion.
  • Säker frequency hopping spread spectrum (FHSS).
  • Globalt erkänt frekvensband på 2,4 GHz kompatibelt med radiobestämmelserna på alla större marknader.
  • Kompakt konstruktion.
  • Olika aktiveringsalternativ och justerbar triggningskraft.
  • 1µm 2σ repeterbarhet.

Vi introducerar QE-serien

Minska kassationerna, förbättra produktiviteten och öka vinsten. Renishaws verktygsmaskinsprober kan kontrollera din bearbetningsprocess.

Under projektets planeringsstadium insåg vi att den nya maskinen skulle placeras i närheten av svetsområdet och att det fanns en stor risk för signalstörningar, så vi behövde ett system som klarar av dessa förhållanden. Renishaws RMP60 är den första inspektionsproben som använder dataöverföring med frequency hopping spread spectrum (FHSS).

Asquith-Butler

GoProbe-appen

Programvara som gör probning enkel

Renishaw arbetar för att se till att deras prober ska vara enkla att använda. Med ett heltäckande utbud av makrocykler och verktygsmaskinsappar kan du programmera mätcykler snabbt och enkelt.

Extremt tillförlitlig radioöverföring

Renishaws radioprober använder radioöverföring med FHSS-teknologi (Frequency Hopping Spread Spectrum (frekvenshoppning)).

Med FHSS-teknologi kan enheter undvika störningar och punkter i ”radioskugga” vid överförningen, vilket ger imponerade tillförlitlighet även i täta radiofrekvensmiljöer.

Renishaws prober använder den globalt erkända frekvensbandet 2,4 GHz och uppfyller alla globala radiobestämmelser.

Gränssnitt

Kompatibla gränssnitt/överföringsenheter – RMI-Q, RMI-QE.

Modulärt system

RMP60M Möjliggör kontroll av normalt oåtkomliga mått.

De följande stegen

Kontakta din lokala försäljare om du tror att RMP60 är något för dig.

Mer information

För installationshandböcker, bruksanvisningar och information om överensstämmelse, besök vårt bibliotek för teknisk support.

Renishaw-fördelen

På Renishaw har vi ett gott anseende när det gäller att erbjuda support till våra kunder genom ett nätverk av fler än 70 service- och supportkontor i hela världen.

Få teknisk support, träning och rådgivning, eller köp reservdelar och tillbehör från vår välförsedda webshop.