Hoppa över navigering

Raman-spektroskopi

Med ett obevekligt fokus på kvalitet och prestanda utvecklar och levererar vi många olika Raman-instrument och tekniker som ligger i framkanten när det gäller innovation.

Forskare och tekniker i hela världen litar på våra system av forskningsklass som tillförlitligt tillhandahåller bäst kemisk data på så kort tid som möjligt.

Kontakta oss

Precisionskonstruerade Raman-spektroskopisystem för experter som kräver snabb och noggrann data.

inVia Qontor

Våra produkter

Vi producerar många olika Raman-spektroskopiinstrument, inklusive mikroskop, bänkanalyserare och kombinerade system. Läs mer om våra produkter.

Utforska utbudet

Raman läkemedel

Raman-applikationer

Raman-spektroskopi används framgångsrikt vid analys av många olika material och system. Ta reda på mer om våra applikationsområden och hur vi kan hjälpa till med dina krav.

Utforska applikationer

inVia Raman Connect

Raman Connect

Upptäck ett utbud av de senaste nyheterna, artiklar, videos, presentationer och debattartiklar som hjälper dig att utforska möjligheterna med Raman-spektroskopi, och hur det kan hjälpa dig.

Utforska Raman

Raman-bild av rakkräm

Nyckelteknologier

Vi är starkt fokuserade på forskning och utveckling. Våra spektroskopiprodukter innehåller många patenterade innovationer. Upptäck de grundteknologier som används i våra Raman-system.

Utforska teknologier

Raman från Renishaw

Vi är experter på metrologi, komplex rörelsestyrning, hälsovård, spektroskopi och additiv tillverkning. Se hur våra egna teknologier och produkter används vid design, testning och tillverkning av våra Raman-produkter, och hur detta hjälper oss att uppnå den högsta nivån av prestanda och känslighet.

Support, träning och resurser

Oavsett vilka dina Raman-analyskrav är finns vårt team av forskare och tekniker här för att ge dig expertrådgivning samt produkt-, teknisk- och applikationssupport.

Träning för Raman-programvara

Träning

Upptäck den fulla potentialen hos ditt Raman-system och använd hela dess kapacitet genom vårt utbud av träningsalternativ.

Se mer

Raman-service och installation

Service och installation

Vårt serviceteam installerar och testar ditt system för att säkerställa att ditt instrument har optimal prestanda redan från början.

Se mer

Raman-applikationssupport

Applikationssupport

Våra specialistteam arbetar endast med Raman-produkter, och är redo att hjälpa dig att få ut mesta möjliga från ditt Raman-instrument.

Se mer

Modell av Raman-broschyr

Litteratur

Upptäck vårt utbud av information om produkter och applikationer och teknisk information som finns tillgänglig för för nedladdning.

Se mer

Online-demonstrationer för Raman

Online-demonstrationer

Se våra Raman-system under drift från ditt hem eller din arbetsplats. Kontakta oss i dag för att få mer information

Se mer

inVia Qontor

Få de senaste nyheterna

Håll dig uppdaterad med våra senaste innovationer, nyheter, applikationer och produktlanseringar och få uppdateringar direkt till din inkorg.

Prenumerera

Vill du veta mer?

Din lokala representant hjälper gärna till med dina frågor. Du kan kontakta dem genom att fylla i ett formulär eller skicka ett epost-meddelande.

Kontakta oss