Hoppa över navigering

Raman-spektroskopi

Renishaw är ledande inom Raman-spectroskopi och producerar Raman-system med hög prestanda för många olika applikationer.

Nästa generation av Raman-avbildning

Renishaw har flera årtionden av erfarenhet av att utveckla flexibla Raman-system som ger tillförlitliga resultat, även för de mest krävande mätningarna.

 Vad är nytt?

Huvudsakliga applikationsområden

Support, träning och mer information

Oavsett vilka dina Raman-analyskrav är finns Renishaws team av forskare och ingenjörer här för att ge dig expertrådgivning samt produkt-, teknisk- och applikationssupport.

Få den bästa Raman-spektroskopilösningen.

Våra system har den högsta nivån av flexibilitet och prestanda. Kunder i hela världen förlitar sig på dem för överlägsen analytisk information inom en mängd olika användningsområden och applikationer.

Renishaws Spectroscopy Products Division är en del av ett globalt metrologi- och tillverkningsföretag, etablerat 1973, som är känt för sin överlägsna ingenjörskonst.

En god investering, byggd för att hålla.

Genom att välja Renishaws produkter kan du vara säker på att du har gjort en utmärkt investering. Ditt Raman-system är enkelt att använda och ger repeterbara, pålitliga data, även från utmanande prover. Och det håller.

Få de senaste nyheterna

Gå med i vår mejllista och få:

  • exklusiva nyhetsartiklar från andra forskare
  • information om den senaste teknologin
  • tips och råd om användande och applicering av Raman-spektroskopi

Få uppdateringar direkt till din inkorg.