Hoppa över navigering

Raman-utbildning

Vi vill att du ska utnyttja den fulla potentialen hos ditt Raman-system och använda alla dess funktioner och kapacitet. Utforska vårt utbud av träningsalternativ för att hjälpa dig att uppnå detta.

Träning för Raman-programvara

Kundutbildning i spektroskopi

Maximera potentialen hos ditt Raman-instrument och lär dig mer om dess egenskaper och kapacitet. Besök vår webbplats för kundutbildning och få tillgång till träningsdokument, videor och mer.

Registrera Logga in

Online-demonstrationer för Raman

Raman Revealed

En intensiv träningskurs där du lär dig om de kraftfulla tekniker för databearbetning och analys som finns tillgängliga i WiRE™-programvaran och hur du använder dem i dina experiment.

Se mer

Specialanpassad träning

Vi kan tillhandahålla träning speciellt för era applikationers behov. Detta tillhandahålls av vårt applikationsteam antingen hos er, eller på en Renishaw-anläggning. Prata med din lokala Renishaw-kontakt om dina specifika krav.

Kontakta oss

Raman connect

Artiklar

Läs mer om möjligheterna med Raman-spektroskopi via bloggar, debattartiklar och forskningsrapporter från Renishaws applikationsforskare och vårt världsomspännande nätverk av kunder.

Se mer

Raman-webbkonferenser på dator med hörlurar

Webbkonferenser

Få värdefulla insikter från vårt världsomspännande team med applikationsforskare. Se presentationer live eller on-demand för att lära dig om våra produkter och de många olika av användningsområdena.

Se mer