Hoppa över navigering

Renishaw AB har anställt en ny affärsområdeschef för dentalprodukter

Renishaw AB, det nordiska dotterbolaget till Renishaw plc som är en global specialist inom mätteknik och medicinsk teknologi har anställt en ny affärsområdeschef för dental CAD/CAM produkter.

18 April 2012

Håkan Roos, affärsområdeschef för dentalprodukter, Renishaw AB Renishaw AB, det nordiska dotterbolaget till Renishaw plc som är en global specialist inom mätteknik och medicinsk teknologi har anställt en ny affärsområdeschef för dental CAD/CAM produkter. Håkan Roos är utbildad tandtekniker och har över 25 års erfarenhet från välrenommerade företag inom dentalindustrin.

Renishaw AB, med huvudkontor i Järfälla, Sverige, förstärkte sin organisation inom det dentala området under februari 2012 när Håkan började sin tjänst. Håkan kommer att med sin bakgrund tillföra ytterligare kunskap och förbättrad kundorienterad service. Hans senaste anställning var hos Biomet 3i, som chef för Digital Dental & Laboratory Sales och även som medlem i ledningsgruppen. Han har även haft ansvarat för implantatavdelningen hos bl. a Tandtekniska Laboratoriet i Ystad och Sydlab AB, han har också jobbat med försäljning i Ivoclar-Vivadents nordiska bolag.

Angående den nya utnämningen säger Bo Eneholm, VD Renishaw AB, ”Det är ett nöje att välkomna Håkan Roos till Renishaw AB som affärsområdeschef till vår dentala verksamhet. Hans långa erfarenhet inom dentalbranschen, kombinerat med hans kunskaper och kundkännedom, kommer att ge oss en god möjlighet till fortsatt god tillväxt med dessa produkter. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och jag önskar Håkan lycka till hos Renishaw AB.”

Renishaw® incise™ dental CAD/CAM system kombinerar precision med avancerade material för att kunna tillverka högkvalitativa och hållbara dental restaureringar.

Nedladdningsbara filer

Alla bilder och all text – copyright Renishaw

Registrera dig för nyhetsbrev

Registrera dig och få regelbundna nyhetsuppdateringar från Renishaw