Hoppa över navigering

Renishaw lanserar en ny website för Raman-spektroskopi

8 augusti 2014

Renishaw lanserar en ny website för Raman-spektroskopi

Ett nytt fräscht utseende och mer utförlig information gör vår website till en viktig resurs för alla som vill veta mer om Raman-spektroskopi och dess användningsområden.

Vår nya website innehåller uppdaterat innehåll, förbättrad navigering och fler bilder, vilket gör den viktiga informationen tydligare och mer lättillgänglig. Innehållet har delats upp i mer relevanta avsnitt för att underlätta sökning.

För besökare som inte känner till Raman-spektroskopi och dess fördelar finns ett helt avsnitt som heter ‘ Vad är Raman?'. För den som letar efter detaljerad information om Renishaws prisbelönta produkt, inVia Raman-mikroskopet — eller andra Raman-produkter — finns mer teknisk information, inklusive specifikationer och konfigurering, tillsammans med nya exempel på hur olika tekniker används.

För akademiker, forskare och operatörer inom industrin finns användbar information om olika applikationer, och där presenterar vi tydliga fördelar med vårt Ramansystem och hur dessa kan hjälpa våra användare .

Simon Holden, Director and General Manager, Spectroscopy Products Division, sade: ”Under de senaste 20 åren har vi hela tiden utvecklat vårt Raman-mikroskop för att säkerställa att det levererar de resultat våra kunder behöver. För att stödja detta har vi uppdaterat vår website, vilket innebär att den är enklare att använda och en viktig källa för information om Raman-spektroskopi och Renishaws utbud av produkter”.

David Reece, Business Development and Marketing Manager, sade: ”Den nya websiten är en del av våra pågående strävanden att förbättra kvaliteten och tillgängligheten hos informationen för kunder i hela världen”.

Se vad som är nytt och förbättrat på www.renishaw.se/raman

Nedladdningar

Nyhetsuppdateringar

Registrera dig och få regelbundna nyhetsuppdateringar från Renishaw