Hoppa över navigering

Renishaw mätspets för FARO®-armar

Renishaw har utökat sitt heltäckade mätpetsutbud med olika mätspetsar specifikt för användning med FARO®-armprober.

Renishaw mätspets för FARO-armar

Dessa mätspetsar är konstruerade specifikt för användning på CMM-maskiner med portabla FARO-armar, och finns tillgängliga med många olika diametrar. Den robusta utformningen och konstruktionen använder kulor av zirkonium av kvalitet 5 med hög frakturseghet. Zirkonium är ett extra starkt keramiskt material med hårdhets- och slitageegenskaper som närmar sig egenskaperna för rubin. Materialets ytegenskaper gör det till ett idealiskt material för aggressiva skanningsuppgifter på komponenter i gjutjärn.

Kulorna är fästa vid de slitstarka volframkarbidspindeln med slagtåliga bindemedel, och specialkonstruktionstekniker har använts för att säkerställa att skarven mellan kroppen och spindeln blir extremt stel och så gott som helt oförstörbar.

Renishaw-mätspetsar för FARO-prober finns tillgängliga både med gängstorlek 11/4-20 UN och M6.

Tillbehör

Renishaw tillhandahåller även ett sortiment med olika tillbehör. Detta inkluderar ett heltäckande paket, förlängningar, skruvar och adaptrar, metrologifixturkomponenter och metrologifixturbord.

Utforska vårt utbud

Vårt utbud innehåller probspetsar med kulor i zirkonium och volframkarbid med olika gängstorlekar, och med många olika tillbehör för att passa olika användningsområden. Mer information och hela utbudet finns i mätspets- och tillbehörsbroschyren.

Renishaw mätspets för FARO-armar applikationsbilder