Hoppa över navigering

Renishaws mätspetsar

Renishaw erbjuder ett heltäckande sortiment av precisionstillverkade mätspetsar och mätspetstillbehör för användning med våra mätsystem för koordinatmätmaskiner, verktygsmaskiner, skannande prober och Equator™-mätsystem.

Renishaws mätspetsar

Din bästa källa för precisionsmätspetsar.

Höga standarder

Renishaws mätspetsskaft tillverkas på CNC-verktygsmaskiner till hög standard. Mycket arbete läggs ner på att säkerställa att lokaliseringsytorna ger maximal styvhet, samtidigt som mätspetsvikten optimeras för att passa Renishaws prober.

Prestandan hos din prob kan lätt försämras om du använder en mätspets med dålig rundhet hos kulan, dålig placering av kulan, dålig gängpassning eller en felaktig design som orsakar kraftig böjning under mätningen. För att säkerställa kvaliteten hos den data du samlar in, se till att specificera och använda en mätspets från det heltäckande utbudet av äkta Renishaw-mätspetsar.

Hur du beställer

Använd vår nya webshop för att beställa online dygnet runt. Beställ online eller genom att kontakta ditt lokala försäljningsteam.

Om du inte kan hitta den mätspets du letar efter kan du besöka sidan kundanpassade mätspetsar och skicka en förfrågan med formulär för specialmätspetsar.

Bilder på mätspets-applikationer