Hoppa över navigering

REVO-2 RVP visuell prob

Högpresterande 5-axlig mätning med ökad genomströmning för kontaktfria inspektionsapplikationer.

Kontaktfri mätning

RVP-prob med VM10-modul

För vissa applikationer ger kontaktlös kontroll tydliga fördelar över traditionella kontaktprobningsmetoder. Detaljer i tunn plåt eller komponenter med många hål – ibland så små som 0,5 mm – är detaljer som inte är lämpliga för kontaktmätning.

REVO-2 RVP-proben tillför kontaktfri inspektion till den existerande mätkapaciteten med kontaktprob, kontaktskanning med hög hastighet och ytfinhet till REVO-systemet och ger exceptionella förbättringar av genomströmning och CMM-kapacitet genom att använda REVO-2-huvudets 5-axliga rörelser och oändliga positionering.

RVP – kontaktfri visuell prob för REVO-2

VM10 och VM11 RVP-moduler

RVP är probkomponenten i systemet som har en 1,3 megapixlars CMOS-sensor med global slutare och digital signalprocessor. CMOS-sensorn inne i proben samlar in stora mängder ljus även med korta exponeringstider, vilket leder till snabbare bildtagning och kortare mättider.


RVP-systemet har två visuella moduler som erbjuder en unik kapacitet. Exempel på tillämpningar för VM10-modulen inkluderar inspektion av detaljer i tunn plåt som t.ex. brännkammarhöljen för flygmotorer, där VM11-2-modulen medger inspektion av laserborrade hål i turbinblad och komponenter till flygmotorer.

RVP under användning

Produktinformation

  • Flyer:  RVP vision probe for REVO-2 Flyer: RVP vision probe for REVO-2 [en]

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.