Hoppa över navigering

REVO-2 RVP visuell prob

Högpresterande 5-axlig mätning med ökad genomströmning för kontaktfria inspektionsapplikationer.

Kontaktfri mätning

RVP-prob med VM10-modul

För vissa applikationer ger kontaktlös kontroll tydliga fördelar över traditionella kontaktprobningsmetoder. Detaljer i tunn plåt eller komponenter med många hål – ibland så små som 0,5 mm – är detaljer som inte är lämpliga för kontaktmätning.

REVO-2 RVP-proben tillför kontaktfri inspektion till den existerande mätkapaciteten med kontaktprob, kontaktskanning med hög hastighet och ytfinhet till REVO-systemet och ger exceptionella förbättringar av genomströmning och CMM-kapacitet genom att använda REVO-2-huvudets 5-axliga rörelser och oändliga positionering.

RVP – kontaktfri visuell prob för REVO-2

VM10 och VM11 RVP-moduler

RVP är probkomponenten i systemet som har en 1,3 megapixlars CMOS-sensor med global slutare och digital signalprocessor. CMOS-sensorn inne i proben samlar in stora mängder ljus även med korta exponeringstider, vilket leder till snabbare bildtagning och kortare mättider.


RVP-systemet har två visuella moduler som ger inspektionskapacitet för olika applikationer. Det mest lämpliga verktyget kan väljas för de mått som mäts.

RVP under användning

Produktinformation

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.