Hoppa över navigering

REVO RSP3-6 skannande prob med utökad räckvidd

Långa förlängare i kombination med 5-axlig rörelse för bättre åtkomst till detaljen, och multisensorväxling för ökad flexibilitet.

Proben RSP3-6 ger förbättrad kapacitet för åtkomst till och inspektion av funktioner djupt inne i hål genom att kombinera långa förlängare med REVOs 5-axliga rörelser. Detta gör den idealisk för att inspektera stora detaljer, såsom motorblock, och för tunga maskiner inom byggbranschen, inom gruvdrift, och i fordons- och försvarsindustrin.

RSP3-6 finns tillgänglig med olika mätspetshållare för applikationer som kräver raka och böjda förlängare, och kan användas för både 3D-kontaktprobning och 2D-skanning. Den är automatiskt utbytbar med alla andra probalternativ som finns tillgängliga för REVO. Denna flexibilitet innebär att det optimala verktyget kan väljas för att inspektera en mängd olika funktioner, allt på en CMM-plattform.

Räckvidd

Tillgänglig med raka förlängare upp till 800 mm, och böjda förlängare upp till 600 mm från REVOs A-axelrotationscentrum.

Noggrannhet

Normalt är formfelet mindre än 10 µm (filtrerat) och diameterfelet 5 µm vid skanning av en 50 mm ringmätare med hastigheter mellan 5 mm/sek. - 10 mm/sek. Kontaktprobmätning ger normalt 3 µm form- och diameterfel när samma ringmätare inspekteras.

RSP3-6 familjeträd

Utökad garanti

För er säkerhet finns en 3-årig garanti tillgänglig för era nya CMM-produkter under de första 3 månaderna efter inköpet. Kontakta din återförsäljare.

Video