Hoppa över navigering

SPRINT™-teknologi

Nästa generations probningssystem med hög hastighet och noggrannhet för snabb detaljinställning och processtyrning för bearbetningen.

Med den unika 3D-sensorteknologin i OSP60-proben möjliggör probningssystem med SPRINT™-teknologi probning för CNC-verktygsmaskiner med hög hastighet och noggrannhet.

SPRINT™-teknologi kan användas med antingen SupaScan eller Productivity+™-skanningsprogrampaketet.

SupaScan är idealiskt för att ställa in enkla detaljer snabbt och enkelt. Systemet har kapacitet att övervaka arbetsstyckets yta och samla in grundläggande formmätning. SupaScan-cykler programmeras med enkel makrokod.

Skanningsprogrampaketet Productivity™ är perfekt för avancerad mätning av friformsytor, som till exempel turbinblad och formverktyg. Paketet består av olika applikationsspecifika verktyg som kan programmeras med programvaran Productivity+™ Active Editor Pro.

Probskanningsprogrammet SupaScan OSP60 SPRINT

Exklusiva fördelar med att använda SPRINT™-teknologi

Mäter detaljer med hög hastighet

Skanning ger en otrolig tidsbesparing vid inspektion och jobbinställning på maskinen, vilket ökar den tillgängliga lönsamma och produktiva bearbetningstiden.

Upptäck problem med detaljernas former

Skanning på maskinen med OSP60-proben kan upptäcka defekter i detaljernas form som kontaktprobsystem hade missat.

Probskanningsprogrammet SupaScan OSP60 SPRINT

Kontrollera bearbetningsprocesser

Mätresultat för arbetsstycken, insamlade av OSP60-proben, kan hjälpa till att hålla maskinprocesser under kontroll, automatiskt.

Resultaten kan också skickas för ytterligare analys, eller i kvalitetskontrollsyfte.

Ersätt existerande kontaktprobsprocesser

Byt ut din kontaktprob mot OSP60-proben och förbättra cykeltiderna omedelbart.

Data som motsvarar kontaktprobsdata kan produceras, vilket minimerar tiden som krävs för att integrera probsystem med SPRINT-teknologi i existerande eller nya processer.

Renishaw-fördelen

På Renishaw har vi ett gott anseende när det gäller att erbjuda support till våra kunder genom ett nätverk av fler än 70 service- och supportkontor i hela världen.

Få teknisk support, träning och rådgivning, eller köp reservdelar och tillbehör från vår välförsedda webbutik.