Hoppa över navigering

System för additiv tillverkning med metall (3D-utskrivning)

Renishaws system för additiv tillverkning använder bäddfusionsteknologi med metallpulver för att bygga komplexa komponenter direkt från digitala CAD-filer.

Fördelar med additiv tillverkning (AM)

  • Minskad komponentvikt - endast byggmaterial där det behövs för optimerad detaljgeometri
  • Snabba designförändringar
  • Specialanpassade detaljer
  • Sammanslagning av flera detaljer
  • Minska verktygskostnaderna
  • Bygg komplexa geometrier såsom tunna väggar, gitter och interna former
  • Ökad designfrihet - AM är inte begränsat av traditionella konstruktionsregler

Inert gasatmosfär

Klassledande inert atmosfär och minimal gasförbrukning.

Renishaws patenterade klassledande inerta atmosfärgenerering fungerar genom att ett vakuum först skapas som sedan fylls med mycket ren argongas. Denna metod säkerställer en byggmiljö med hög kvalitet och minimal användning av argon för atmosfärgenerering. Det är lämpligt för alla kvalificerade metaller inklusive titan och aluminium.

Gasförbrukningen minimeras ytterligare genom användning av en helt tät och svetsad kammare som också bidrar till hållbarheten.

Öppna materialparametrar

Renishaw följer en grundsyn om öppna parametrar, vilket ger våra kunder friheten att optimera maskininställningarna för att passa det material som bearbetas och användarens specifika geometri.

Säker pulverhantering

Alla Renishaws AM-system drar nytta av vårt patenterade SafeChange™-filter och systempulverhantering via en låda med handskar, vilket hjälper till att minimera användarens kontakt med material och processutsläpp. Våra industriella tillverkningssystem har också fördelarna som automatiserad pulversiktning och recirkulation ger.

Finansieringsalternativ

Renishaws egna finansieringsalternativ är enkla och prisvärda, så du kan välja den lämpligaste lösningen för ditt företag.

Läs mer

Fasta månadskostnader för att passa dina kassaflödesbehov.

Ett hyrköps-/capital lease-avtal med Renishaw ger alla fördelar med ägande utan det initiala kapitalutlägget. Efter en deposition betalar du regelbundna avbetalningar som täcker kapitalåterbetalning, ränta och underhåll.

Operating lease för utrustning för additiv tillverkning

Låga månadsbetalningar, ingen oro för tillgängligheten och möjlighet att köpa loss utrustningen vid avtalets slut. Ett operating lease ger dig maximal flexibilitet.

Läs mer