Hoppa över navigering

Trigger Logic™

Trigger Logic™ är processen för att konfigurera en kontaktprob för verktygsmaskiner från Renishaw.

Vad är Trigger Logic™?

Trigger Logic™ är en metod som möjliggör för användaren att visa och välja alla tillgängliga lägesinställningar för att anpassa en prob för att passa en specifik applikation. Trigger Logic aktiveras när batterierna sätts i och använder en sekvens av mätspetsavböjning (triggning) för att systematiskt leda användaren genom de tillgängliga valen för att möjliggöra att de önskade lägesalternativen väljs.

De aktuella probinställningarna kan granskas genom att man helt enkelt ta bort batterierna i minst 5 sekunder, och sedan sätter tillbaka dem för att aktivera Trigger Logic-granskningssekvensen.

Inläsningsläge för radioprodukter

Systeminställningen utförs med Trigger Logic och påslagning av RMI eller RMI-Q.

Hoppkoppling krävs endast under den första systeminställningen. Ytterligare hoppkoppling krävs endast om antingen proben eller RMI/RMI-Q byts ut.

För att få mer information om att konfigurera eller läsa in din prob/verktygsinställare, se snabbstartsguiden eller installationsguiden för din produkt.

Filmer om Trigger Logic och hopkopplingsprocessen finns också i Supportsektionen.

Trigger Logic-appen

Alternativt kan du ladda ner vår nya Trigger Logic-app.

Trigger Logic™-appen förenklar processen för att konfigurera en verktygsmaskinprob från Renishaw. Med appen får användaren en förenklad metod för att granska, konfigurera och ändra sina inställningar för Renishaw-prober. Appen kan också användas med radioprober för probinläsning och hopkoppling.

Ladda ner appen:

Google play-ikon App store-ikon

Även tillgänglig i Kina via Baidu, Tencent och Huawei.
Trigger Logic-appen
Trigger logic-guide