Hoppa över navigering

Uppgradering och support

Öka flexibiliteten hos ditt Productivity+™-system.

Underhållsavtal för programvara.

Stöd för fleraxliga maskiner.

Ytterligare CAD-importörer.

Renishaws CNC Reporter-programvara.

Utöka och förbättra din existerande programvara

Ett antal alternativ och en kompletterande mjukvaruapplikation finns tillgängliga för att förbättra funktionaliteten hos din existerande Productivity+-programvara.

Underhåll

Maintenance logicielle

Productivity+ täcks av ett 12-månaders underhållsavtal från beställningsdatumet, vilket ger kunden rätt till kostnadsfria produktuppgraderingar och exklusiv tillgång till tränings- och supportmaterial on-line.

För att behålla dessa fördelar efter den första 12-månadersperioden bör användare abonnera på Renishaws underhållsavtal.

Kontakta din lokala Renishaw-representant för mer information och prisuppgifter.

Om du har ett aktivt underhållsavtal, använd länkarna Ladda ner eller Support ovan för att ladda ner den senaste versionen av din programvara, eller för att söka efter supportinformation. Du blir ombedd att logga in med den information som finns på ditt underhållscertifikat.

Stöd för fleraxliga maskiner

Fleraxlig probning i Active Editor Pro

Utöka kapaciteten hos din Productivity+-installation med tillägg av stöd för fleraxliga verktygsmaskiner. Köp det fleraxliga alternativet Productivity+ Active Editor Pro och skapa mätningsrutiner för maskiner med roterande axlar.

CAD-importörer

Trajectoires de palpeur sur modèle solide

Med Productivity+ kan användare importera en volymmodell som sedan kan användas för att generera en probrutin. Standardprogramvaran stödjer användning av filformaten STEP, IGES and Parasolid.

För att maximera flexibiliteten hos din Productivity+-applikation kan ytterligare CAD-importörer köpas för att utöka antalet filtyper för volymmodeller som stöds.

Renishaws CNC Reporter

CNC Reporter

Ett ytterligare programvarupaket, Renishaw CNC Reporter tillhandahåller ett enkelt men kraftfullt verktyg för att analysera data och skapa rapporter som kan skrivas ut från inspektionsdata skapad med din Productivity+-programvara.

Programmet tillhandahåller uppmätta dimentioner, indikerar om dessa ligger inom eller utanför toleransen, och ger ett GO/NO GO-beslut.

Programmet är skapat med Microsoft Excel, som ger ett välkänt utseende och funktionssätt, vilket gör det enkelt att konfigurera.

 

Mer information