Hoppa över navigering

Var med i en fallstudie med Renishaw

Fallstudier är ett bra sätt att etablera och förstärka ditt varumärke och anseende hos en stor publik. Om du har haft nytta av en Renishaw-lösning och vill visa upp dina erfarenheter vill vi komma i kontakt med dig.

Kundberättelser

Det har varit en givande för oss här på Metecno att samarbeta med Renishaw för att ta fram denna fallstudie. Kommunikationen mellan våra två företag fungerade utmärkt och allt gick enligt plan tack vare Renishaws ingående tidsplanering och deras flexibla och sympatiska syn på vårt samarbete.

På motsvarande sätt känns resultatet med denna fallstudie balanserat, och vi är glada över hur bra båda företag presterat. Detta är ett lysande exempel på hur ett SME-företag effektivt kan samarbeta med ett stort företag. Vi ser fram emot att innehållet i denna kraftfulla fallstudie börjar att användas och informerar så många som möjligt om att vi är stolta över att använda produkter från en ledande tillverkare av mätsystem. Det merarbete som fallstudien medförde var väl värt mödan och vi kan inte tänka oss att vi kunde gjort Renishaws fallstudie på något bättre sätt. Det enda vi kan önska är att det vore lika lätt att samarbeta med andra företag.

Metecno Oy (Finland)