Hoppa över navigering

Set and Inspect

Sömlös integrering med många olika CNC-styrenheter för verktygsmaskiner.

Enkel, intuitiv och ändå kraftfull

Set and Inspect är en enkel, intuitiv app för probning på maskinen för kunder som behöver en lättanvänd probningslösning. Set and Inspect är perfekt för användare som är nya när det gäller probning och har begränsade kunskaper om maskinkod, men ger samtidigt fördelar i verksamheten för mer erfarna användare. Appen installeras på en Windows®-baserad CNC-styrenhet eller en Windows-surfplatta ansluten till styrenheten via Ethernet.

Minska datainmatningsfel och programmeringstider avsevärt

Minimalt behov av träning - Set and Inspect stödjer detaljinställning, inspektion och verktygsinställningscykler.

Enkel användning

Så enkelt att använda att endast minimalt med träning för användaren och produktdokumentation behövs. Användarna kan komma igång direkt, vilket gör appen perfekt för de som har liten eller ingen probningserfarenhet eller maskinkodskunskaper.

Användaren vevar bara proben på plats för hand, väljer en probningscykel från menyn och fyller i fälten för användarinmatningar. Appen gör resten, genererar automatiskt den nödvändiga maskinkoden för probningscykeln och laddar den i styrenheten, vilket avsevärt minskar datainmatningsfel och programmeringstiden.

Program builder-funktionen hjälper användaren att snabbt skapa mera komplexa probningsrutiner som kan bäddas in i en automatiserad tillverkningsprocess. När Set and Inspect kombineras med den kompletterande Reporter-appen får användaren omedelbart tillgång till komponent- och verktygsmätningsdata som kan visas på verktygsmaskinen eller på en annan plats.

Flexibel och anpassningsbar

Set and Inspect är en innovativ app för verktygsmaskiner som stödjer detaljinställning, detaljinspektion och kontakt- och kontaktfria verktygsinställningscykler. Appen är perfekt för användare som inte har erfarenhet av probning, eller för existerande probanvändare som vill förenkla och förnya sitt befintliga probningssystem.

Set and Inspect kan integreras sömlöst med många olika CNC-styrenheter. För kontroller som inte är Windows-baserade kan Set and Inspect installeras på en Windows-surfplatta och anslutas till en verktygsmaskins styrenhet via Ethernet.

Set and Inspect driver förbättringar av tillverkningsprocessen

Läs mer om hur våra kunder använder våra appar för verktygsmaskiner för att förenkla sin tillverkningsprocess.

Den nya Hartrol Plus-styrenheten är utvecklad för att göra våra maskiner enkla att använda. Set and Inspect är det perfekta tillägget då dess grafiska användargränssnitt innebär att användarna enkelt kan programmera probningsrutiner för verktygsmaskiner.

Hartford (Taiwan)

Videonedladdningar

Mer information