Hoppa över navigering

Mätfixturer för CMM

Mätfixturer för CMM kan förbättra produktionsprocessen och detaljstyra inspektionen av dina komponenter genom snabb och repeterbar konfiguration.


Fäst delarna före mätningen med hjälp av våra modulära CMM-fixturer. Vårt breda sortiment av komponenter låter dig fästa detaljer i nästan alla storlekar, former eller material på ditt CMM-bord.

CMM-fixturer

Vår sortiment av mätfixturer för CMM, inkluderar ett brett urval av basplattor i standardstorlek samt ett stort utbud av komponenter med M4-, M6- M8- eller 1/4-20-gängade kopplingar. Vare sig du inspekterar komponenter för flygindustrin, fordonsindustrin, elektronikindustrin eller applikationer för hälso-och sjukvård kan Renishaw erbjuda en komplett fixtureringslösning för detaljen, oavsett storlek, form eller material.

Köp online

Maximerar inspektionshastigheten med bibehållen flexibilitet

För att minimera de icke produktiva inställningstiderna men bibehålla fixtureringens flexibilitet, kan arbetsstycken fixtureras på en basplatta på håll från CMM-avsyningsmaskinen eller Equator-mätsystemet. Det monterade arbetsstycket kan enkelt lastas på inspektionsenheten, direkt före mätningen.

Att fylla mätområdet för en CMM med flera fixturerade delar är ett annat sätt att minimera inställningstiden. Flera arbetsstycken på CMM-bordet kan mätas i en serie, utan att mätcykeln måste starta och stoppa för att lasta flera fixturerade arbetsstycken.

Flexibla, repeterbara och hållbara fixtureringslösningar

Stort sortiment för fixturering

Stort sortiment för fixturering

Reproducerbar fixtur

Reproducerbar fixtur

Ett stort sortiment med komponenter

Våra modulära CMM-fixturer kan användas för att säkra detaljer i nästan alla storlekar, former eller material. Basplattor och komponenter finns tillgängliga som standard med gängstorlekarna M4, M6 och M8 metrisk och 1/4-20 brittisk.

Med vårt utbud av fixtureringslösningar i vår webshop, kan du utöka din fixtursamlingnär dina behov ändras.

Reproducerbara inställningar

Identiska fixtureringsuppställningar är viktiga för att säkerställa repeterbarhet och noggrannhet i kontrollprocessen genom att eliminera processvariationer.

Konfigurationer kan dokumenteras tillförlitligt och reproduceras med hjälp av alfanumeriskt märkta basplattor och märkta fixtureringskomponenter.

Stort sortiment för fixturering

Sortiment med komponenter

Modulära och anpassade fixturer för vevstakar

Modulära och anpassade fixturer för vevstakar

Snabb montering

Fixtureringslösningar kan snabbt monteras för att öka produktiviteten och undvika kontrollförseningar. Alla komponenter är handdragna och kräver inga specialverktyg.

Oöverträffad slithållfasthet

Våra värmebehandlade stålkomponenter och hårdbelagda basplattor ger en jämn och reptålig finish.

Visste du?

Renishaws egna konstruktionsteam kan designa och skapa specialanpassade fixturer. Oavsett om du behöver öka genomströmningen genom att mäta flera detaljer samtidigt eller har mått som är svåra att komma åt med vårt modulära utbud så kan vi tillhandahålla en specialanpassad lösning.

Fyll i ett anpassat frågeformulär.

Anpassad CMM-fixtur för flera detaljer

Anpassad CMM-fixtur för flera detaljer

Vi erbjuder även ett brett sortiment med CMM-probningssystem och mätspetsar eller så kan du utforska ytterligare fixtureringslösningar.

Nedladdningar

Mätfixturer för CMM applikationsbilder