Hoppa över navigering

Karriärmöjligheter

Vår personal och produkter gör verklig skillnad för världen vi lever i.

Från tillverkning av jetmotorer och vindturbiner, till tandvård och hjärnkirurgi, löser vi svåra problem inom konstruktion och vetenskap.

Gör skillnad

Genom att arbeta för Renishaw gör du skillnad inom ett globalt företag som uppmuntrar innovation och personliga framsteg. hr.emea@renishaw.com och sweden@renishaw.com

Vänligen sänd er ansökan och CV på engelska.

Applications Engineer

Vi söker en analytisk, flexibel och resultatinriktad person, som även är kreativ samt beslutsam och kan komma med i vårt team av applikationsingenjörer. Personen kommer att samarbeta med vår tekniska avdelning för att utveckla nya applikationer och förbättra existerande för våra kunders bästa. Om du tror att detta kan passa dig, följ denna länk och ansök!

Applications Engineer

Vi hos Renishaw tror på en kultur med mångfald för att attrahera de bästa människorna, vara en del av de bästa miljöerna och anpassa oss efter våra varierande kunder. Vi erbjuder samma möjligheter för anställning till alla kvalificerade sökande utan hänsyn till etnicitet, hudfärg, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, erfarenheter, bakgrund, ålder, perspektiv och förmåga. Renishaw erbjuder lika anställningsmöjligheter och arbetar aktivt med att erbjuda lämpliga förutsättningar för kandidater med funktionshinder.