Hoppa över navigering

Karriärmöjligheter

Vår personal och produkter gör verklig skillnad för världen vi lever i.

Från tillverkning av jetmotorer och vindturbiner, till tandvård och hjärnkirurgi, löser vi svåra problem inom konstruktion och vetenskap.

Gör skillnad

Genom att arbeta för Renishaw gör du skillnad inom ett globalt företag som uppmuntrar innovation och personliga framsteg. hr.emea@renishaw.com och sweden@renishaw.com

Vänligen sänd er ansökan och CV på engelska.

Sales engineer

Vi söker en analytisk, flexibel och resultatorienterad person, såväl som kreativ och beslutsam som kan vara en del av vårt försäljningsteam. Personen kommer att ta ansvar för hela säljprocessen med både korta och långa kundprojekt. Om du tror att detta kan passa dig, vänligen följ denna länk och ansök!

Sales engineer

Applications Engineer

Vi söker en applikationsingenjör till Norden som hjälper oss att arbeta i Sverige och övriga Norden med olika applikationer kopplade till integrerad mätning och automatisk processkontroll. Om du brinner för teknik med förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt, tveka inte att söka via denna länk nedan!

Applications Engineer

Vi hos Renishaw tror på en kultur med mångfald för att attrahera de bästa människorna, vara en del av de bästa miljöerna och anpassa oss efter våra varierande kunder. Vi erbjuder samma möjligheter för anställning till alla kvalificerade sökande utan hänsyn till etnicitet, hudfärg, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, erfarenheter, bakgrund, ålder, perspektiv och förmåga. Renishaw erbjuder lika anställningsmöjligheter och arbetar aktivt med att erbjuda lämpliga förutsättningar för kandidater med funktionshinder.