Hoppa över navigering

Karriärmöjligheter

Vår personal och produkter gör verklig skillnad för världen vi lever i.

Från tillverkning av jetmotorer och vindturbiner, till tandvård och hjärnkirurgi, löser vi svåra problem inom konstruktion och vetenskap.

Application Engineer

Vi söker en applikationsingenjör till Norden som hjälper oss att arbeta i Sverige och övriga Norden med olika applikationer kopplade till integrerad mätning och automatisk processkontroll. Om du brinner för teknik med förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt, tveka inte att söka via denna länk nedan!

Application Engineer

Service Engineer

Efter en kraftig försäljningsökning de senaste åren söker vi nu ytterligare en servicetekniker för våra produkter till bearbetningsmaskiner hos Renishaw AB, för våra befintliga samt nya kunder. Om du brinner för teknik med förmåga att arbeta med flera projekt samtidigt, tveka inte att söka via denna länk nedan!

Service Engineer

Gör skillnad

Genom att arbeta för Renishaw gör du skillnad inom ett globalt företag som uppmuntrar innovation och personliga framsteg. hr.emea@renishaw.com och sweden@renishaw.com

Vänligen sänd er ansökan och CV på engelska.
Vi hos Renishaw tror på en kultur med mångfald för att attrahera de bästa människorna, vara en del av de bästa miljöerna och anpassa oss efter våra varierande kunder. Vi erbjuder samma möjligheter för anställning till alla kvalificerade sökande utan hänsyn till etnicitet, hudfärg, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, erfarenheter, bakgrund, ålder, perspektiv och förmåga. Renishaw erbjuder lika anställningsmöjligheter och arbetar aktivt med att erbjuda lämpliga förutsättningar för kandidater med funktionshinder.