Hoppa över navigering

Raman-spektroskopi

Renishaw är ledande inom Raman-spectroskopi och producerar Raman-system med hög prestanda för många olika applikationer.

Farmaceutisk analyserare RA802

Den farmaceutiska analyseraren RA802 är ett kompakt bänksystem för Raman-avbildning utvecklat exklusivt för läkemedelsindustrin.

Läs mer om RA802

Support, träning och mer information

Oavsett vilka dina Raman-analyskrav är finns Renishaws team av forskare och ingenjörer här för att ge dig expertrådgivning samt produkt-, teknisk- och applikationssupport.

En god investering, byggd för att hålla.

Genom att välja Renishaws produkter kan du vara säker på att du har gjort en utmärkt investering. Ditt Raman-system är enkelt att använda och ger repeterbara, pålitliga data, även från utmanande prover. Och det håller.

Få den bästa Raman-spektroskopilösningen.

Våra system har den högsta nivån av flexibilitet och prestanda. Kunder i hela världen förlitar sig på dem för överlägsen analytisk information inom en mängd olika användningsområden och applikationer.

Renishaws Spectroscopy Products Division är en del av ett globalt metrologi- och tillverkningsföretag, etablerat 1973, som är känt för sin överlägsna ingenjörskonst.