Hoppa över navigering

Metrologifixturer

Renishaw erbjuder ett sortiment av modulära och anpassade fixturer och programvara för användning med koordinatmätmaskiner (CMM), Equator™-mätsystem och visuella system.

Vilken fixtureringslösning är den rätta för dig?

Med Renishaws fixturer kan du förbättra produktiviteten, möjligheten att återskapa samt detaljstyra kontrollprocessen genom snabb och reperterbar inställning av fixturer.

Vare sig du inspekterar komponenter för flygindustrin, fordonsindustrin, elektronikindustrin eller applikationer för hälso-och sjukvård kan Renishaws fixturer ge en komplett lösning på dina fixtureringsbehov och hjälpa till att förbättra din mätprocess.

Varför välja Renishaws metrologifixturer?

Renishaw erbjuder ett sortiment av modulära och anpassade fixturer och programvara för användning med koordinatmätmaskiner (CMM), Equator™-mätsystem och visuella system. Renishaws fixturer är en lösning som är enkel att konfigurera:

  • Alla komponenter är handdragna och kräver inga specialverktyg.
  • Basplattorna har alfanumerisk märkning så att inställningar snabbt och noggrant kan dokumenteras och upprepas.

I sortimentet finns ett stort utbud av basplattor och komponenter tillgängliga i gängstorlekarna M4, M6 och M8. Renishaw kommer också introducera en fixturserie med gängstorlek ¼ 20 som kommer finnas tillgänglig i början av 2019. Flexibiliteten i sortimentet innebär att en komplett fixtureringslösning kan skapas för varje detalj oavsett storlek, form eller material. 

För att ytterligare öka inspektionsutrustningens produktivitet har Renishaw nu introducerat programvaran FixtureBuilder för att hjälpa till att skapa fixtureringsuppställningar, tillhandahålla dokumentation och utföra off-line-programmering.