Hoppa över navigering

Mätfixturbord

Renishaws fixturbord är kompatibla med alla portabla koordinatmätmaskiner, vitt ljus- eller lasersystem. Våra mätfixturbord ger dig friheten att lätt kunna röra dig i verkstaden eller den plats där inspektionerna utförs.

Renishaw fixturbord

Rör dig fritt i ditt arbetsområde med vårt sortiment av mätfixturbord som ger dig flexibilitet för att montera portabla koordinatmätmaskiner.

Utvecklade för att uppfylla dina behov

Den modulära konstruktionen hos Renishaws metrologibord möjliggör flexibilitet för att montera portabla CMM. Förbättra din inspektionsprocess med Renishaws metrologibord som finns tillgängliga i tre standardiserade storlekar. Upptäck de många fördelarna med frihet i verkstaden och inspektionsområdet.

Hur du beställer

Beställ snabbt och enkelt via vår webshop som alltid är öppen. Handla online för snabba leveranser av våra mätfixturbord.

Handla online

Stabilitet

Fixturbordets basplatta fästs på metrologibordets ram med monteringshål, vilket ökar bordets stabilitet och styvhet. På så sätt kan användarna montera tunga detaljer på bordet utan att basplattan böjs eller förvrids.

Mobilitet

Alla bord är utrustade med fyra styrhjul som särskilt konstruerats för att säkerställa smidig mobilitet och exakt placering. Alla styrhjul har utfällbara stödfötter som erbjuder stabilitet åt bordet och möjliggör justering på ojämna underlag.

Flexibilitet

Om du kontrollerar stora, tunga detaljer är vårt M8-utbud perfekt för detta behov, med plattor tillgängliga med gängor på 15 mm och 30 mm avstånd från varandra. Vårt M6-utbud, tillgängligt med gängor på 12,5 mm och 25 mm avstånd från varandra, ger ökad flexibilitet och alternativ för komponentplacering.

Repeterbarhet

Fixturplattor är precisionsslipade och hårdanodiserade för att inte repas och för att öka hållbarheten. Alla plattor har en alfanumerisk märkning som standard, för korrekt dokumentering för varje fixturinställning.

Fixtureringskomponenter

Fixturera dina arbetsstycken med individuella fixtureringskomponenter, eller med de från ett komponentpaket. Renishaw fortsätter att konstruera och utveckla nya och innovativa komponenter för att hjälpa dig att fixturera arbetsstycken så effektivt som möjligt.

Ingen stilleståndstid

Våra mätbord levereras komplett monterade, bara packa upp dem och börja mäta.

Mätfixturbord kylargrill

Sortiment med mätfixturbord

Vi har standardiserat våra tre mest köpta bordstorlekar för att tillhandahålla en kostnadseffektiv och snabbare försörjning. Dessa standardstorlekar täcker de flesta applikationer och komponentstorlekar. Det finns ett alternativ att köpa en universal adapterplatta (R-PAACU) med fäste för bildskärm eller bärbar dator som tillval.

Mätfixturbord går att anpassa efter dina behov vid förfrågan. Med olika alternativ inklusive: Längd, bredd, höjd, hålmönstrens konfiguration, tillagda hyllor eller lådor, eller så kan plattan anodiseras svart (för applikationer med ljusdetektering). För mer information, kontakta din lokala representant eller fyll i formuläret för anpassad förfrågan nedan.

Kom ihåg att våra modulära och anpassade fixturer kan förbättra kapaciteten, repeterbarheten, samt detaljstyra kontrollprocessen genom snabb och repeterbar inställning av fixturer. Renishaws fixturer kan erbjuda en komplett lösning för dina fixtureringsbehov.

Varför Renishaw fixturbord?

Våra mätfixturbord har konstruerats för att förbättra din inspektionsprocess och göra den mer flexibel. Använd vårt modulära sortiment för att fixera tunga arbetsstycken och inspektera dem med din portabla koordinatmätmaskin. Borden är utrustade med särskilt konstruerade styrhjul för enkel och säker mobilitet samt exakt placering.

Handla online

Hittar du inte det du behöver? Prova anpassad

Renishaws egna konstruktionsteam kan konstruera och skapa specialanpassade metrologifixturbord och specialanpassade fixturer för koordinatmätmaskiner (CMM) och Equator™. Oavsett om du behöver öka kapaciteten genom att mäta flera detaljer på en gång eller har mått som är svåra att komma åt, kan vi tillhandahålla en specialanpassad lösning. Fyll bara i vårt anpassade frågeformulär.

Ytterligare resurser

Kontakta vårt försäljningsteam idag

Kontakta ditt lokala kontor för att få mer information och prata med någon av våra experter.