Hoppa över navigering

Renishaws Equator™-fixturer

Renishaws Equator™-fixturering möjliggör snabb och enkel fixturinställning oavsett detaljens storlek, geometri eller material.

Modulär och anpassad fixturering för ditt Equator-mätsystem

Renishaws Equator-fixturer erbjuder specialkonstruerade basplattor med ett 3-punkts kinematiskt system för snabb laddning och lossning på maskinen. Tack vare basplattans positiva förbindelse kan varje fixtur lokaliseras och fästas flera gånger, vilket gör att detaljer på Equator kan bytas ut på bara sekunder.

Med Renishaws Equator-fixturer kan du förbättra produktiviteten, möjligheten att återskapa samt detaljstyra kontrollprocessen genom snabb och repeterbar inställning av fixturer som är lätt att konfigurera:

  • Basplattorna har alfanumerisk märkning så att inställningar snabbt och noggrant kan dokumenteras och upprepas.
  • Alla komponenter är handdragna och kräver inga specialverktyg.

Fixtureringskomponenter kan enkelt placeras för minimal kontakt på och runt detaljen, vilket ger en fri bana för kontroll av samtliga detaljer.

Basplattor finns tillgängliga i gängstorlek M4, M6, M8 eller 1/4-20 och är tillverkade av pressgjuten aluminium och behandlade med hårdanodiserad beläggning för att minska slitage och repor.

För specialanpassad fixturering för Equator, skickar du in ett anpassat frågeformulär nedan eller kontakta ditt lokala försäljningskontor.

Beställning av Equator-fixturer

Renishaws Equator-fixturer kan köpas i förkonfigurerade satser och extra komponenter kan köpas separat. Ett paket består av en basplatta och en heltäckande uppsättning av komponenter. Vilket paket du väljer att köpa beror på den typ av detaljer du ska använda med fixturen. Renishaw erbjuder två typer av paket:

  • Fästpaket
  • Magnetiskt fästpaket (innehåller magneter för fixturering av ståldetaljer)

Klicka här för att ladda ned ytterligare information Teknisk specifikation: Equator™-fixturer eller kontakta ditt lokala försäljningskontor.

Nedladdningar

Visste du?

Renishaws egna konstruktionsteam kan designa och skapa specialanpassade fixturer. Oavsett om du behöver öka genomströmningen genom att mäta flera detaljer samtidigt eller har mått som är svåra att komma åt med vårt modulära utbud så kan vi tillhandahålla en specialanpassad lösning för ditt Equator-mätsystem.

Fyll i ett formulär för begäran av kundanpassning eller kontakta oss via ”De följande stegen”-länkar.

Applikationsbilder för Equator

Vi har också ett stort utbud av Equator™-mätsystem och mätspetsar.