Hoppa över navigering

Robotdiagnossystem för industriell automation

RCS T-90 är Renishaws robotdiagnossystem för industriell automation. Det kan identifiera grundorsaken till dåliga robotprestanda. Upptäck hur systemet tillhandahåller omfattande tester för att registrera viktig diagnostisk information.

Vad gör RCS T-90?

RCS T-90 tillhandahåller avancerade kalibrerings- och diagnostester för underhåll och hälsokontroller av robotar. RCS T-90 trefotskonfiguration som består av tre ballbarer. Den används tillsammans med RCS Software Suite för att utföra olika tester.

Förfrågan om RCS T-90

Renishaws robotdiagnossystem för industriell automation, RCS T-90, monterad inuti en arbetande robotcell.

Lär dig mer om RCS T-90-robotdiagnossystemet

Produkter och programvara för industriell automation gör det möjligt för dig att registrera och tillämpa viktig diagnostisk information om ditt system.

Förstå fördelarna med RCS T-90

RCS T-90 erbjuder dedikerade tester för att snabbt identifiera alla avvikelser i de sparade ledernas förskjutningar. Detta medger snabba ändringar av roboten på plats och nollställning av fel som introducerats via felaktiga vinklar på lederna. Detta bidrar till många fördelar inom automation:

Orange ikon med en hand som håller en klocka och tre mynt


Spara tid och pengar

Genom att registrera försämrad robotprestanda kan detta minimera oplanerad stilleståndstid.

Orange ikon med ett mål


Enkel, spårbar service

Medger minimal återinlärning av program och sömlös överföring av kompletta celler mellan olika platser.

Orange ikon med tre personer.


Enkel att använda

När du arbetar med vår intuitiva robotprogramvara, standardiserar RCS T-90 tester så att de kan användas av alla robotoperatörer.

Orange partikelvåggrafik

RCS T-90 vanliga frågor

Vilken typ av robotar har stöd för RCS T-90?

Vårt bibliotek med robotar som stöds växer ständigt. Vi stöder nu sexaxliga industrirobotar från de fyra främsta robottillverkarna: Fanuc, Kuka, ABB och Yaskawa, med ett stort antal styrenheter och robotmodeller.

För mer information om aktuell utveckling och robotar som stöds, fyll i formuläret nedan.

Hur skiljer sig den nya nollpositionen från ledens mekaniska nollposition?

De mekaniska ledernas nollposition kan försämras över tid, och är kanske inte längre tillförlitliga som en referens. Många kunder drar nytta av att etablera en baslinje för interna ändamål. Detta underlättar även om en cell flyttas till kundens uppställningsplats.

Kan jag återställa min robot automatiskt?

RCS L-90 och T-90 har konstruerats som verktygspaket-produkter för användning i fält. Upptäck våra probningslösningar för industriell automation. De möjliggör att metrologi permanent kan användas inom en cell. Detta låter oss spåra trender och automatiskt återställa efter kollisioner.

Nedladdningar

 

Förfrågan om RCS T-90

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan om inköpsalternativ eller få mer information om RCS T-90.