Hoppa över navigering

Skensystem för CMM

Renishaws QuickLoad-skensystem ökar CMM-inspektionshastigheten, reducerar inställningstiden och ger en förbättrad repeterbarhet.

Med hjälp av QuickLoad-skensystemet kan du snabbt och enkelt lasta och lasta av fixturerade detaljer på din CMM. Flera plattor kan lastas på valfri sida på QuickLoad-skenan, vilket låter dig använda allt utrymme på ditt CMM-bord.

Reducera CMM-inställningstiden med QuickLoad-skensystemet

Renishaw QuickLoad-skenor och -plattor

Lasta detaljer snabbt

Använd QuickLoad-skensystemet för att reducera den tid det tar att säkra fixturerade detaljer på CMM-bordet. De specialdesignade QuickLoad-basplattorna placeras på QuickLoad-skenan, på någon av sidorna, med snabbkopplingsmagneter och placeringsstift. Denna konstruktion tillåter plattor att lastas och lastas av snabbt, vilket reducerar den icke produktiva inställningstiden och maximerar produktiviteten.

Renishaw QuickLoad-skenor och -plattor

Fyll CMM-bordet

QuickLoad-skenan kan placeras och fästas vid graniten på din CMM till vänster, i mitten, till höger eller på en befintlig modulär basplatta. Eftersom flera plattor i många konfigurationer kan lastas på ena eller båda sidor på QuickLoad-skenan, är det möjligt att fylla CMM-bordet med fixturerade detaljer. Att maximera mätvolymen på detta sätt reducerar inställningstiden och ökar CMM-produktiviteten.

Renishaw QuickLoad-skenor och -plattor

Utvecklad med fokus på produktivitet

R-PCR-501212-50-20 Equator-mätsystem basplatta 12x12''

Alfanumeriska etiketter

Det är enkelt att registrera fixturinställningen eftersom alla QuickLoad-basplattor har ett alfanumeriskt gittermönster och alla fixtureringskomponenter har ett tydligt märkt artikelnummer.

FixtureBuilder med QuickLoad-skena

FixtureBuilder-kompabilitet

FixtureBuilder-programvaran kan användas för att utforma och dokumentera QuickLoad-skenkonfigurationer och modulära fixtureringsinställningar. Bygginstruktioner gör det enkelt att reproducera konfigurationer.

QuickLoad™-skena metrisk sats B

Robusta basplattor

QuickLoad rail system använder Renishaws branschledande Nituff® hårdanodiserade QuickLoad av aluminium som finns tillgängliga med gängstorlek M6, och med M4, M8 och 1/4-20 tillgängliga på begäran.

1/4-20 CMM och Equator™-system fästkomponentsats B

Modulära fixturkomponenter

Renishaws modulära fixturserier kan användas med QuickLoad-skensystemet. Ett stort antal fixturkomponenter finns tillgängliga i gängstorlek M4, M6, M8 och 1/4-20 från vår webshop.

 

De följande stegen

Besök Renishaws webshop eller kontakta ditt lokala Renishaw-säljteam för att beställa ditt QuickLoad-skensystem och förbättra din inspektions effektivitet.