Hoppa över navigering

GoProbe

Probning görs enkel genom att kombinera användarvänlig programvara för probning med träningsmaterial som är enkelt att använda.

Snabb och enkel att använda.

Ingen erfarenhet av probning behövs.

Enkelt att lära sig med det heltäckande GoProbe-träningspaketet och GoProbe-appen.

Introducera automatiserad inställning av arbetsstycken och verktyg i din verkstad och dra nytta av fördelarna

GoProbe är en unik kombination av programvara, träningsmaterial och referensverktyg för användaren som stödjer detaljinställning, verktygsinställning och probinställningscykler.

Snabb och enkel att använda

GoProbe behöver endast enkla enkelradskommandon, vilket innebär att ingen omfattande kunskap om G-koder är nödvändig. De användarvänliga kommandona är enkla att förstå och använda, även för den som aldrig använt en prob tidigare. För existerande användare innebär detta att de inte behöver personal med hög utbildning för att programmera detaljerna, utan de kan ägna sig åt mer avancerade arbetsuppgifter.

Intuitiv GoProbe-app

GoProbe-appen är ditt eget personliga referensverktyg för detaljinställning och verktygsintällning och kan användas för att med bara några få knapptryckningar skapa ett enkelradskommando som är redo att skickas till CNC-verktygsmaskinens styrenhet. När det behövs finns ytterligare hjälp tillgänglig i form av animationer, hjälpbilder och tillhörande text.

Trygg och säker probning

Förutom många olika detalj- och verktygsinställningscykler innehåller GoProbe en spindelprobskontroll och en verktygsinställarkontroll. Dessa cykler säkerställer att proben eller verktygsinställaren är redo att användas, och ger ökad trygghet och säkerhet innan några detalj- eller verktygsinställningscykler körs.

GoProbe gör probning enkel

GoProbe har utvecklats för att vara mycket enkel att förstå. Med hjälp av enkelradskommandona kunde vi snabbt och enkelt komma igång med vårt nya probningssystem.

Unimac (Indien)

GoProbe-appen

Enkelt att lära sig

GoProbe stöds av ett unikt träningspaket för självstudier, som består av en träningsdel, fickguide, snabbreferensverktyg och e-learningkurs.

GoProbe träningspaket

GoProbe-träningspaketet hjälper till att snabbt bygga upp kunskaper och trygghet i användandet så att processerna för detalj- och verktygsuppställning kan optimeras så snart som möjligt.

Detta flexibla paket kan användas för självstudier eller utbildning i klassrum, och du kan välja de tränings- och referensverktyg som bäst passar dina kunskaper och erfarenhet.

GoProbe träningspaket
1. GoProbe fickguide: vägleder dig genom GoProbe-cyklerna och fem steg av probning. Perfekt för grundläggande träning och som referens i den dagliga verksamheten.
2. GoProbe träningsdel: innehåller många funktioner som är gemensamma med detaljuppställning, vilket innebär att du tryggt kan öva på maskinen.
3. USB-minne: innehåller en PC-baserad e-learningkurs för självstudier, programmeringshandboken och annat referensmaterial.
4. GoProbe snabbreferensverktyg: ett enkelt referensverktyg på maskinen för enkelradskommandon. Idealiskt när du har mer erfarenhet av GoProbe-cykler.
GoProbe-appen
GoProbe laptop-nav-knapp (ny sida)

GoProbe-appen

GoProbe-appen skapar smidigt enkelradskommandot på din smartphone. Välj bara den probningscykel du behöver från menyn och fyll i indatafälten så skapar appen enkelradskommandot för den cykeln, redo att skrivas in i maskinen. GoProbe-appen innehåller också animationer för varje probningscykel som en visuell referens.

Appen kan laddas ner kostnadsfritt från App Store eller Play Store och kan bara användas med maskiner som har GoProbe-kompatibel makroprogramvara installerad.

App store-ikon Google play-ikonÄven tillgänglig i Kina via Tencent och Huawei.

GoProbe e-learning

GoProbe har en revolutionerande ny träningsmetod för probanvändare.
GoProbe e-learningkursen är ett konsekvent och heltäckande självstudiepaket som är avsett att ge en detaljerad beskrivning av GoProbe-cyklerna.

Allt, från detaljuppställning och verktygsuppställning till probuppställning tas upp i denna helt interaktiva PC-baserade kurs och de praktiska övningarna vid maskinen.

GoProbe iHMI

GoProbe iHMI är en applikation för probning på maskinen som ger användarna en enkel och intuitiv metod för att använda en verktygsmaskinsprob från Renishaw på en Fanuc Plus CNC (inklusive Fanuc ROBODRILL-maskiner) utrustad med det nya Fanuc iHMI-gränssnittet och Picture Executor-alternativet.

GoProbe iHMI använder det inbyggda Windows-operativsystemet, Fanuc Picture-teknologi och ett pekskärmsgränssnitt för att leverera ett lättanvänt probningsgränssnitt som är perfekt för användare med ingen eller begränsad erfarenhet av probning.

Fanuc iHMI har utformats för att vara extremt enkelt att använda, och är ett enklare, mer effektivt och intuitivt sätt att interagera med verktygsmaskinens styrenhet samtidigt som det ger en välbekant Fanuc-användarupplevelse. iHMI har en pekskärmsdisplay och mycket grafisk navigering.

GoProbe Fanuc iHMI

GoProbe för Mitsubishi M80 och M800S-styrenheter

GoProbe GUI (for Mitsubishi M80/M800S), är en enkel, intuitiv, app för probning på maskinen för användare som behöver en lättanvänd probningslösning.

Användare utan någon tidigare erfarenhet kan dra nytta av fördelarna med Renishaws probningssystem, med denna perfekt integrerade app. Hjälptext och bilder förklarar användarens inmatningsfält och tillhandahåller tydliga användaranvisningar, och enkel navigering gör det lätt att skapa en probningscykel.

Funktionerna är mycket lika GoProbe-appen för smartphones, men denna applikation körs direkt på CNC och kan därför köra programmen direkt.

GoProbe GUI (för Mitsubishi M80/M800S)

Våra ingenjörer hade aldrig använt ett probningssystem för verktygsmaskiner tidigare, men de kunde snabbt börja använda vårt nya Renishaw-probningssystem tack vare GoProbe-cykler och träningsmaterialet för självstudier.

R&R (USA)

RMP400 blått banderollfilter

Kompatibilitet

GoProbe-cykler är endast tillgängliga med kompatibel makroprogramvara (d.v.s. Inspection Plus och programvara för kontaktverktygsinställning). Se kompatibilitetslistan för mer information.