Hoppa över navigering

Metrologifixturer

Renishaw erbjuder ett sortiment av modulära och anpassade fixturer och programvara för användning med koordinatmätmaskiner (CMM), Equator™-mätsystem och visuella system.

Välj ditt applikationsområde

Med Renishaws fixturer kan du förbättra produktiviteten, möjligheten att återskapa samt detaljstyra kontrollprocessen genom snabb och reperterbar inställning av fixturer.

Vare sig du inspekterar komponenter för flygindustrin, fordonsindustrin, elektronikindustrin eller applikationer för hälso-och sjukvård kan Renishaws fixturer ge en komplett lösning på dina fixtureringsbehov och hjälpa till att förbättra dina inspektionsprocesser.

Varför välja Renishaws metrologifixturer?

Ett stort utbud av flexibla lösningar

Renishaws stora utbud av modulära fixtureringskomponenter och kapaciteten för specialanpassad design tillhandahåller lösningar för många olika applikationer och detaljer i nästan alla storlekar, former och material. Basplattor och komponenter finns tillgängliga som standard med gängstorlekarna M4, M6 och M8 metrisk och 1/4-20 brittisk.

Snabbt, noggrant och repeterbart

Alla komponenter är handdragna och kräver inga specialverktyg. Uppställningen kan dokumenteras och repeteras noggrant med våra basplattor med alfanumerisk märkning.

Oöverträffad hållbarhet, slittålighet och kvalitet

Våra värmebehandlade stålkomponenter och Nituff®-hårdanodiserade basplattor ger en jämn och reptålig finish.

Ökad produktivitet vid inspektion av detaljer

Renishaws FixtureBuilder-programvara hjälper användaren att skapa fixtureringsuppsättningar, tillhandahåller dokumentation och hjälper till med offline-programmering.

Nedladdningar